Відомий американський актор Меттью Девіс, який став популярним завдяки ролям Уорнера Хантінгтона III у комедії "Блондинка в законі" і Аларіка Зальцмана в телесеріалі "Щоденники вампіра" у понеділок, 24 грудня, зробив пропозицію своїй дівчині тренеру з йоги Кайлі Касціано.

Через 3 години після пропозиції парочка одружилася.

Радісну новину Меттью Девіс повідомив на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши весільні знімки.

40-річний Девіс, який ще 10 років тому категорично заявив в одному з інтерв'ю про небажання заводити сім'ю, зустрічався з дівчиною близько року.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За словами актора, він зробив пропозицію коханій в супермаркеті:

"Коли ти питаєш, чи згодна твоя кохана вийти за тебе, в продуктовому відділі супермаркету Erewhon, а через три години ви вже одружені". підписав знімок Меттью Девіс

Після новини про весілля Девіс опублікував серію знімків з Келі і лаконічно підписав: "Моя гарна дружина".

Нагадаємо, актор Стівен Маккуїн, відомий глядачам в першу чергу по ролі в серіалі "Щоденники вампіра", несподівано розірвав заручини з нареченою, моделлю Еллі Сільва - хоча вони побралися всього п'ять місяців тому.

У січні стало відомо, що 29-річний актор Стівен Маккуїн, зірка серіалу "Щоденники вампіра" і екранний брат актриси Ніни Добрев, зробив пропозицію своїй дівчині - Еллі Сільва.

Про заручини з Еллі Стівен оголосив за новомодною традицією для зірок - постом в Instagram, який тепер знищено. Про роман актора і моделі офіційно стало відомо в кінці 2016 року, однак вони зустрічалися до того, як побратися, навіть довше - близько двох років.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", актриса Ніна Добрев поділилася ностальгічним постом зі своїми фоловерів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, яких речей ніколи не буде у дітей 21-го століття.