Діти щиро вірять, що на Різдво трапляється справжнє диво. Вони з нетерпінням чекають свят і мріють зустріти Санта Клауса. Багато хто ретельно готуються до заходу – пишуть Санте листи, списки і бажаними подарунками і навіть залишають презенти.

Так зробив і 9-річний житель німецького містечка Зетель. Він написав список того, що хоче отримати на Різдво. Але був сильно розчарований.

Поведінка Санти його обурила і засмутила – дідусь приніс під ялинку зовсім не те, про що мріяв хлопчик. Вміст святкових коробок його розчарувало. Хлопчик вирішив, що все це не можна так залишати. Санта повинен бути покараний, тому дитина безцеремонно викликав поліцію.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Офіцери прибули на місце і виявили, що вміст подарункових пакунків дійсно не відповідають списку, який склав хлопчик. Їм довелося погодитися з дитиною, адже він був дуже розлючений. На щастя, співробітникам поліції вдалося все залагодити. Вони пояснили хлопчикові, що Санта, швидше за все, просто переплутав листи і випадково відправив хлопчикові чужі подарунки. Все це пов'язано з літнім віком, браком часу і надмірним навантаженням перед святами. Хлопчик намагався його зрозуміти.

Портал "Знай.uа" раніше писав: 5 причин купити новорічну ялинку на Новий рік

А також: як загадати бажання на Новий рік так, щоб воно збулося

Як повідомлялося: скандал навколо розмови Трампа з дитиною про Санту набирає обертів