Аарон Пікс, житель міста Перт, розташованого в штаті західна Австралія, відправився у відпустку разом з 7-річним сином Уїллом і 11-річною дочкою Софі. Напередодні Різдва вони дружно пішли на пляж. Дівчинка вирішила поплавати під водою в пошуках черепашок, а хлопчик захотів у цей час пограти з піском.

Софі знайшла 2 дуже незвичайні і красиві мушлі. Вона вирішила зробити батькові незвичайний подарунок і від чистого серця вручила йому знайдені морські скарби. Вся сім'я в захваті від черепашок. Вони мають досить химерну форму і красивий колір. Чоловік поклав їх у кишеню шортів, щоб не втратити на пляжі. Він вирішив промити їх в номері і гарненько просушити.

Повернувшись у готель, Аарон дістав черепашки і виявив, що в них були маленькі восьминіжки. Один з них заліз йому на руку, коли він мив черепашки, а другий залишився в кишені шортів. Виявилося, що це синьокільчаті восьминоги - одні з найбільш отруйних істот у світі.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Аарон поділився своїми враженнями:

"Моя дочка знайшла мушлі під водою і деякий час плавала з ними. Це могло обернутися справжньою трагедією. Крім того, один з восьминогів просидів на моїй нозі 15-20 хвилин".

Чоловік дуже стурбований, адже він навіть не підозрював, що під час звичайного сімейного відпустки може статися щось настільки неймовірне. Він почав шукати інформацію про морських мешканців в Інтернеті і дізнався, що їх укуси безболісні. Можна навіть не відчути контакт, не дізнатися, що тебе вкусили і померти буквально через пару хвилин. Досить дивна смерть.

"Мені дуже страшно навіть подумати про те, що я міг померти в переддень Різдва на очах у сина і дочки", – додав Пікс.

Аарон з дітьми викликали швидку. Медики забрали чоловіка в місцеву лікарню, де він провів кілька годин. На його нозі з'явилася висипка, викликана контактом з восьминогом. Але його життю нічого не загрожує. На щастя, ця історія закінчилася добре.

"Знай.uа" вже писав про цікаві прикмети та звичаї Нового року

А також про цікаві ідеї подарунка хлопцеві на Новий рік

Як повідомлялося: 5 правил, за яким королівська сім'я святкує Новий рік