Козерогів зірки наділили багатьма значущими і фундаментальними рисами характеру. Вони можуть переносити багато життєві труднощі, перешкоди і не бояться самотності. При цьому вони вірні, виховані і цілеспрямовані. Однак перш, ніж зійтися з Козерогом, вам потрібно знати ще деякі грані його характеру.

Вміють "читати" людей

Вони відмінні психологи і буквально на очах здатні розуміти, якою людина знаходиться перед ними. Часом здається, що вони буквально читають думки співрозмовника.

Довіряють тільки на підставі своїх перевірок

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Козеріг не стане довіряти тому, що не перевірив особисто. Вони скептичні і єдине, чого хочуть від цього життя – правди.

Неймовірно дисципліновані

Козерогам непросто орієнтуватися в несподіваних і незнайомих ситуаціях. Вони дуже часто бувають передбачуваними і консервативними, а також не терплять порушення домовленостей і вимагають дотримання дисципліни.

Ніколи не пробачать зради

Козероги злопам'ятні і ніколи не зможуть пробачити того, хто зрадив їх навіть одного разу. У разі, якщо ви зачепили почуття Козерога, біжіть і е озирайтеся. Вони можуть бути не тільки агресивні, але й жорстокі.

Розумні і розважливі

Жити серцем – це не про них. Прагматичний знак Зодіаку. Вони продумують все до дрібниць і завжди намагаються займати лідируючі позиції.

Саркастичні

Козероги розумні від природи і часто начитані. Їм подобається бути в центрі уваги і вражати всіх своєю ерудицією. Вони використовують весь словниковий запас і випускають доречні саркастичные жарти. Однак на свою адресу жартів, і вже тим більше сарказму не виносять.

Вірні коханці

З Козерогів виходять вірні сім'янини. Вони бачать далекі наслідки і вкрай рідко вирішуються на зраду.

Прекрасні друзі

Козероги часом здаються "самими нудними на планеті", але це з-за того, що вони розкриваються лише з найближчими друзями. Їм важко відразу довіритися людині, але якщо ви потрапили в коло друзів, то знайте, що він ніколи вас не зрадить.

Нагадаємо, войовничі знаки Зодіаку: у цих жінок агресія в крові. Зірки дали цим знакам Зодіаку небезпечні риси характеру.

Як повідомляв Знай. ua, знак Зодіаку стане найщасливішим у новому році. Перевірте, щастя чекає саме вас.

Знай. ua писав, що астрологи склали місячний календар стрижок на січень 2019: названо найбільш сприятливі дні. Астрологи розповіли, в які дні краще йти в салон краси.