Козерогів зірки наділили багатьма значущими і фундаментальними рисами характеру. Вони можуть переносити багато життєві труднощі, перешкоди і не бояться самотності. При цьому вони вірні, виховані і цілеспрямовані. Однак перш, ніж зійтися з Козерогом, вам потрібно знати ще деякі грані його характеру.

Вміють "читати" людей

Вони відмінні психологи і буквально на очах здатні розуміти, якою людина знаходиться перед ними. Часом здається, що вони буквально читають думки співрозмовника.

Довіряють тільки на підставі своїх перевірок

Популярні новини зараз
Київстар змінює тарифи з 29 жовтня: що чекає на абонентів Плюс 570 грн до основної виплати: пенсіонери отримають надбавку у листопаді Школярів переведуть на новий формат: навчатися класами більше не будуть Хто з чоловіків справді важливий для економіки: починається аудит "броней"
Показати ще

Козеріг не стане довіряти тому, що не перевірив особисто. Вони скептичні і єдине, чого хочуть від цього життя – правди.

Неймовірно дисципліновані

Козерогам непросто орієнтуватися в несподіваних і незнайомих ситуаціях. Вони дуже часто бувають передбачуваними і консервативними, а також не терплять порушення домовленостей і вимагають дотримання дисципліни.

Ніколи не пробачать зради

Козероги злопам'ятні і ніколи не зможуть пробачити того, хто зрадив їх навіть одного разу. У разі, якщо ви зачепили почуття Козерога, біжіть і е озирайтеся. Вони можуть бути не тільки агресивні, але й жорстокі.

Розумні і розважливі

Жити серцем – це не про них. Прагматичний знак Зодіаку. Вони продумують все до дрібниць і завжди намагаються займати лідируючі позиції.

Саркастичні

Козероги розумні від природи і часто начитані. Їм подобається бути в центрі уваги і вражати всіх своєю ерудицією. Вони використовують весь словниковий запас і випускають доречні саркастичные жарти. Однак на свою адресу жартів, і вже тим більше сарказму не виносять.

Вірні коханці

З Козерогів виходять вірні сім'янини. Вони бачать далекі наслідки і вкрай рідко вирішуються на зраду.

Прекрасні друзі

Козероги часом здаються "самими нудними на планеті", але це з-за того, що вони розкриваються лише з найближчими друзями. Їм важко відразу довіритися людині, але якщо ви потрапили в коло друзів, то знайте, що він ніколи вас не зрадить.

Нагадаємо, войовничі знаки Зодіаку: у цих жінок агресія в крові. Зірки дали цим знакам Зодіаку небезпечні риси характеру.

Як повідомляв Знай. ua, знак Зодіаку стане найщасливішим у новому році. Перевірте, щастя чекає саме вас.

Знай. ua писав, що астрологи склали місячний календар стрижок на січень 2019: названо найбільш сприятливі дні. Астрологи розповіли, в які дні краще йти в салон краси.