Нумерологи напередодні Нового року склали гороскоп на 2019 рік, який залежить від дати народження. Для того, щоб дізнатися, що приготував вам рік Жовтої Свині, потрібно скласти всі цифри дати народження до однозначного числа від 1 до 9.

Например ви народилися 25.07.1983: 2+5+0+7+1+9+8+3=35; 3+5=8. Значить, ваше число – 8, шукайте його у списку нижче, і дізнаєтеся, що вас чекає в Новому році 2019. За аналогією кожному з вас відповідає число від 1 до 9.

ЧИСЛО 1

Буде успішний рік. Очікується кар'єрний та фінансовий ріст, а також безліч нових проектів і реалізація талантів. В справах буде присутня стабільність, а в любові гармонія. Самотні зможуть зустріти свою любов.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

ЧИСЛО 2

Цим творчим особистостям не варто соромитися свій неординарності. У 2019 році високі шанси прославитися і заробити відмінні гроші. Може збільшитися кількість заздрісників, так що не роїться про своїх успіх малознайомим людям.

ЧИСЛО 3

Успішним 2019 рік буде лише за умови, якщо ви проявете рішучість і будете активно боротися з лінню і комплексами. Є шанс піднятися по кар'єрних сходах або почати свій бізнес.

ЧИСЛО 4

У багатьох починаннях чекає успіх. Невеликі труднощі на шляху цілком переборні. Вам варто тримати при собі свою ревнощі і тоді в любовних стосунках вас чекає безліч приємних моментів.

ЧИСЛО 5

Пора готується до пригод, адже рік подарує безліч емоцій. Вас чекають злети і падіння, цікаві проекти і авантюри. Однак будьте акуратні і не вкладайте великі гроші.

ЧИСЛО 6

Стабільний спокійний рік. Вам не варто кардинально змінювати щось у своєму житті. Це стосується всіх сфер життя, адже все повинно йти своєю чергою.

ЧИСЛО 7

Рік прекрасно підійде для серйозних змін в житті. Це може бути кардинальна зміна кар'єрних цілей або навіть переїзд. Ці люди відрізняються активністю і мають всі шанси втілити свої навіть самі амбітні плани в життя. Однак тримайте під контролем свою емоційність.

ЧИСЛО 8

Чудовий рік для навчання новому. Також обов'язково потрібно відправитися в подорож. Сміливо йдіть на курси або поступайте на другу вищу, не бійтеся нового.

ЧИСЛО 9

Рік наполегливої праці. Однак результати того варті. У 2019 вам доведеться розраховувати виключно на власні сили і не чекати прихильності або допомоги. Можливі складності, головне – не впадати в паніку і без страху йти до намічених цілей.

Нагадаємо, Новий рік 2019: найкращі вбрання для кожного знака Зодіаку. У чому правильно зустрічати Новий рік по знаку східного гороскопу.

Як повідомляв Знай. ua, Новий рік 2019: чого точно не варто робити у світлий празник. Кожен з нас чекає в Новий рік дива.

Знай. ua писав, що чекає на вас у Новому році? 5 найбільш достовірних передбачень, які розкажуть про майбутнє. Не пропустіть шанс дізнатися своє майбутнє.