Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Депресивні меми про Новий рік

Не для всіх Новий рік - це свято, тому традиційно за тиждень до свята соцмережі вибухають мемами про людей, у яких немає новорічного настрою. Деяким самотньо у цей день, деякі вважають, що погано провели рік. У будь-якому випадку, меми - це те, що дозволить вам відчути, що ви не одні.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Меми про новорічний настрій

Але не у всіх перед святами поганий настрій, багато хто любить це у всіх сенсах світле свято. Користувачі жартують про головні символи Нового року - феєрверки, мандарини, олів'є, шампанське.