Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Депресивні меми про Новий рік

Не для всіх Новий рік - це свято, тому традиційно за тиждень до свята соцмережі вибухають мемами про людей, у яких немає новорічного настрою. Деяким самотньо у цей день, деякі вважають, що погано провели рік. У будь-якому випадку, меми - це те, що дозволить вам відчути, що ви не одні.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Якщо у вас пластикові вікна, то ви зобов'язані це зробити: поспішіть, часу залишилося мало Літні українці загнані в глухий кут: у Мінсоцполітики анонсували перерахунок "старих" пенсій
Показати ще

Меми про новорічний настрій

Але не у всіх перед святами поганий настрій, багато хто любить це у всіх сенсах світле свято. Користувачі жартують про головні символи Нового року - феєрверки, мандарини, олів'є, шампанське.