Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Щасливого різдва / І щасливого нового року

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Він відпочиває / Він одягається / Але важливіше за все він сподівається, що ти не переживаєш

Інтернет: Пам'ятаєте часи, коли коти керували інтернетом? Теж інтернет:

Злий Джиггліпуф

Це мем з покемоном Джигглипуфом з трейлера фільму "Покемон: Детектив Пікачу". Кругленький милий Джинггліпуф виглядає дуже мило зі злим виразом обличчя.

Джинггліпуф це чортове НАСТРІЙ

Роки не пощадили лаундж-співака Джинггліпуфа

Це не Джиггліпуф, це 80-річна бабуся, яка кричить на доглядальницю в будинку пристарілих стверджуючи, що вона все ще може злетіти в глем-році

Люди в Instagram/ Люди у Twitter

Мем з доміно

Це мем з величезними кісточками доміно, виставленими за розміром. Чоловік демонструє ефект доміно, штовхаючи найменшу з них, і вона в свою чергу валить всі інші. Мем використовують щоб продемонструвати зв'язок між різними подіями.

Мені не потрібно йти на уроки / Я / Стати бездомним

Мем з доміно досить філософський: він демонструє те, що навіть найменша подія може призвести до страшної катастрофи.