Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Жінка опублікувала смішний мем про печінку і позбулася роботи

Співробітниця дитячого психологічного центру з Перми опублікувала у соцмережі мем про свою печінку і привернула увагу російських чиновників. Зображення являло собою знімок УЗД печінки з написом про те, що орган здоровий і готовий до новорічних свят. Здавалося б, нічого кримінального, але в уряді не оцінили.

Все закінчилося тим, що керівник центру викликала жінку до себе в кабінет. Начальниця повідомила, що отримала електронною поштою лист з апарату уряду Пермського краю зі скаргою на неї. Чиновники просили «вжити заходів» щодо психолога, якій нібито не личить публікувати картинки з печінкою у соцмережах.

Райан Рейнольдс у смішному светрі перетворився на новорічний мем

Популярний голлівудський актор Райан Рейнольдс нещодавно опублікував в Instagram дуже кумедну фотографію в дивному светрі і в підсумку став героєм мемів. Так, на знімку знаменитість в безглуздому светрі у вигляді подарунка стоїть поруч з ялинкою. Вираз обличчя у нього сумний, в той час як актори Х'ю Джекман і Джейк Джилленхол, які стоять поряд з ним, сміються.

«Ці довбані придурки сказали, що це буде світерна вечірка», – підписав фото Рейнольдс.

Фотографія розсмішила користувачів соцмережі. Зазначимо, що пост набрав майже 7,6 млн "лайків" і став основою для мемів. Жартівники почали підписувати фото, обігруючи відносини з батьками і переваги в гардеробі. Крім того, светр «одягли» навіть на героя Рейнольдса – Дэдпула.