Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Хлопець порушив зону комфорту кота і став популярним мемом

Зараз у соцмережах всі поширюють мем з котом, який застряг у віконній рамі. Так, на фото чоловік нахабно витягнув кота за лапи з вітрини. І хоча у людини вийшло взяти кота, вираз мордочки тварини явно сигналізував про те, що їй це зовсім не по душі.

Багатьом користувачам мережі здалося, що без написів знімок з котом не такий епічний. Так і був створений крутий мем. Люди вирішили, що це відмінний спосіб показати, як витягнути людину із зони комфорту.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Мем з доміно став наочною демонстрацією ефекту метелика

Користувачі соцмереж публікують новий мем з доміно і ланцюговою реакцією, який показує, як безневинні на перший погляд вчинки призводять до жахливих наслідків.

Все почалося з того, що в 2009 році на YouTube-каналі канадського професора Стівена Морріса з'явився ролик. У ньому чоловік наочно продемонстрував, як виглядає ланцюгова реакція, створена з допомогою деталей доміно, схожих на великі білі дошки.

Варто відзначити, що за дев'ять років ролик набрав більше п'яти мільйонів переглядів, а восени-взимку 2018 року несподівано знайшов нове життя. Тепер це новий мем про принцип доміно та ефект метелика. В якості оригіналу в основному використовують кадр, де Стівен зачіпає найменшу детальку.