Позитивні емоції і сміх важливі для кожної людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Свіжі новорічні меми про котів і ялинки радують користувачів мережі

Зараз користувачі соціальних мереж активно публікують новорічні меми, адже довгоочікувані свята зовсім скоро і настрій має бути відповідним. Вже традиційно головними героями святкових жартів стають коти, які обожнюють кидати вбрані ялинки. Представляємо добірку найкращих мемів із пухнастими хуліганами.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Під Новий рік практично в кожному будинку з кішкою розгортається епічна битва. Не встигають люди як слід порадіти ошатно прикрашеній ялинці, як приходить пухнастий улюбленець, який чомусь вважає своєю головною місією впустити святкове ошатне дерево. Ситуація настільки життєва, що кожного року в листопаді-грудні соціальні мережі заполоняють новорічні меми про котів і ялинки.

Від мема з очима, що торкаються один одного, у кожного будуть волосся дибки

Буквально нещодавно в соцмережах і на Reddit почав стрімко набирати популярність дивний мем із двома людьми, обличчя яких розташовані настільки близько один до одного, що ліве око одного торкається лівого ока іншого.

Варто відзначити, що деякі користувачі вже зробили з цього фото мем про об'єднання різних явищ і порушення особистого простору. При цьому багатьох людей фото очей поблизу так лякає і відштовхує, що вони просять заборонити його назовсім.