Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.uа підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Злий бодібілдер з мема виявився не таким вже і злим. Він довів, що справжній няшка

Не так давно в мережі з'явився мем, головним героєм якого став відомий бодібілдер з Данії по імені Сорен Фалбі. Відзначимо, що над зображенням красується образливий напис: "якщо він ударить твою маму, що ти зробиш?". Цілком зрозуміло, що в такому мемі використовували зображення суворого, високого і накачаного хлопця.

Проте пізніше спортсмен побачив цей мем в Інтернеті і вирішив на нього відповісти. Так, Фалбі обурило, що люди про нього такої думки. Він вирішив довести користувачам, що він не агресивний, не лихий і ніколи не підніме руку на жінку. Відповіддю на мем стала публікація фотографії, на якому Фалбі обіймає свою маму.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я б ніколи не вдарив чиюсь маму. До того ж, свою маму я люблю до смерті. І вона мене вб'є, якщо я підніму руку на жінку. Ось фотографія з моєю матір'ю", - зворушливо і мило він підписав фото з мамою.

Після фрази Путіна "Ви що, хочете, як у Парижі?" росіяни і справді захотіли туди

Президент Росії Володимир Путін нещодавно виголосив епічну фразу на прес-конференції, і вона відразу стала мемом, за допомогою якого користувачі мережі, в тому числі і росіяни, висміюють політику РФ.

"Ми ж з вами не хочемо, щоб у нас були події, схожі на Париж, де розбирають бруківку і палять все підряд, і країна потім занурюється в умови надзвичайного стану" Володимир Путін

У своїй промові глава РФ натякав на громадянські протести у Франції, що почалися 17 листопада проти підвищення цін на бензин. Однак користувачі соцмереж сприйняли його слова по-своєму. В першу чергу люди стали писати про те, що паризьке життя їм дійсно припало б до смаку.