У мережі з'явився мем, головним героєм якого став відомий бодібілдер з Данії на ім'я Сорен Фалбі. Зображення підписане образливим написом. Спортсмен побачив цей мем в Інтернеті і вирішив на нього відповісти.

Можна подумати, що він проявить агресію, агресію або обурення. Але вийшло зовсім навпаки. Він виявився справжньою няшкою.

Над його фото було написано: "якщо він вдарить твою маму, що ти зробиш?". Цілком зрозуміло, що в такому Меме використовували зображення суворого, високого і накачаного хлопця.

Фалбі обурило, що люди про нього такої думки. Він вирішив довести користувачам, що він не агресивний, не злий і ніколи не підніме руку на жінку. Бодібілдер вважає, що підпис до фотографії абсолютно несправедлива.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Відповіддю на мем стала публікація фотографії, на якому Фалбі обіймає свою маму.

Він підписав її теж вельми оригінально і зворушливо:

"Я б ніколи не вдарив чиюсь маму. До того ж, свою маму я люблю до смерті. І вона вб'є мене, якщо я підніму руку на жінку. Ось фотографія з моєю матір'ю".

Сорен ділиться з користувачами моментами з особистого життя. На своїй сторінці в Instagram він публікує знімки зі своєю дружиною, друзями і з домашнім вихованцем, а також з тренувань.

Портал "Знай.ua" писав: в Австралії помер найсильніший кенгуру світу

А також: Шварценеггер розповів, як підтримує форму в 71

Нагадаємо: 5 міфів про чоловічу гідність, про які варто забути