У понеділок, 10 грудня, стало відомо про те, що в Австралії помер велетенський кенгуру,якого обожнювали любителі тварин із усього світу.

Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на повідомлення притулку, де проживала тварина.

Роджер помер від старості. У повідомленні йдеться, що за 12 років життя він виріс до 2 метрів, важив 89 кг та мав дуже потужні м'язи. Популярність Роджеру принесло відео, на якому він із легкістю стискав металеві відра.

"Він прожив чудове довге життя, його любили мільйони людей по всьому світу. Ми завжди будемо сумувати за тобою, Роджере", — написали в притулку, де виростили кенгуру.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Нагадаємо, у маленькому містечку в Австралії відбулася дивна і одночасно мила пригода. Так, 48-річна австралійка Лариса Хілл насолоджувалася відпочинком на балконі, поки син з чоловіком були на риболовлі.

Раптом Ларисі захотілося у ванну кімнату, і вона метнулася, залишивши відкритими балконні двері. Коли жінка вийшла з ванної, то виявила, що на ліжку зручно влаштувався валлабі (сумчасті ссавці сімейства кенгурових).

За словами жінки, тварина виглядала спокійною, але трохи втомленою: вона трохи покрутилась в ліжку і заснула на годину. Коли прийшли чоловік і син, кенгуру вже выспалось, злізло з ліжка і вийшло з дому.

Раніше Знай.uа писав про те, що на острові Роттнест, Австралія, туристи напоїли короткохвостого кенгуру (квокка) ароматизованою горілкою, а потім виклали в Мережу відео.

Про це повідомляють ЗМІ.

Чоловіка, який напоїв квокку алкоголем, знайшли і оштрафували на 150 дол. Тепер він не зможе відвідувати острів.

Організація охорони тварин Австралії закликає туристів не годувати квокк.

"Будь-які продукти, які не входять до їх раціону, можуть бути дуже небезпечні, а алкоголь і зовсім смертельним", - кажуть представники організації.

Також Знай.uа повідомляв, що жителів американського міста Форт-Вейн здивував незвичайний плямистий перехожий.