Буквально на днях, в маленькому містечку в Австралії відбулася дивна і одночасно мила пригода. Так, 48-річна австралійка Лариса Хілл насолоджувалася відпочинком на балконі, поки син з чоловіком були на риболовлі.

Раптом Ларисі захотілося у ванну кімнату, і вона метнулася, залишивши відкритими балконні двері. Коли жінка вийшла з ванної, то виявила, що на ліжку зручно влаштувався валлабі (сумчасті ссавці сімейства кенгурових).

За словами жінки, тварина виглядала спокійною, але трохи втомленою: вона трохи покрутилась в ліжку і заснула на годину. Коли прийшли чоловік і син, кенгуру вже выспалось, злізло з ліжка і вийшло з дому.

Дивіться, як це було:

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що терапевти в Шотландії пацієнтам з хронічними захворюваннями почали прописувати прогулянки, медитацію і спостереження за птахами (бьордвотчінг). При цьому "рецепт на прогулянку" зможуть отримати пацієнти з психічними та серцево-судинними захворюваннями, діабетом та хронічним стресом.

Пацієнтам будуть видавати брошури з рекомендованими маршрутами, назвами птахів і рослин, а також тварин, яких можна зустріти в їх місцевості.

Автором цієї ініціативи виступила доктор Хлої Еванс. Відзначається, що прогулянки на природі є не заміною класичному лікуванню, а лише доповнення до нього, як правильне харчування і фізичні навантаження.

Нагадаємо, що деякі тварини існують наперекір усім відомим сьогодні законам еволюції.

Як повідомляв портал Знай.uа, на острові Роттнест, Австралія, туристи напоїли короткохвостого кенгуру (квокка) ароматизованою горілкою, а потім виклали в Мережу відео. Чоловіка, що напоїв квокку алкоголем, знайшли і оштрафували на 150 доларів. Тепер він не зможе відвідувати острів.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві останнім часом люди помітили величезну кількість сонечок і мошок. Вони буквально "атакують" будинки місцевих жителів, лізуть у квартири і доставляють всім дискомфорт.