На тему розміру дітородного жезла придумано стільки всяких небилиць. Ось 5 найбільш відомих.

У бодібілдерів маленький член

Цей міф виник через те, що деякі з культуристів використовують хімію, анаболічні стероїди, які впливають на гормональну систему, а отже, на думку багатьох, і на розмір члена. Адже від пива ж росте живіт і груди — там теж гормони, так чому від стероїдів члену не зменшитися б? Це омана: якщо ти один з тих, хто приймає стероїди, то можеш бути спокійний щодо своїх розмірів. А ось з потенцією проблеми можуть виникнути, так що добре подумай, чи воно тобі треба.

У азіатів маленький член, а у чорношкірих — величезний

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Цей міф культивується століттями, а особливо він став популярним, коли з'явилася японська порнографія, де чоловіча половина мала вкрай скромні розміри дітородного органу. Насправді ж через прогрес в області медицини й поліпшення харчування і рівня життя середній розмір члена поступово вирівнюється, як і середній зріст. І тепер азіати — це не ті люди, які сто років тому із зростом 150 сантиметрів, а високі та статні чоловіки з членами нітрохи не менше, ніж у європейців. Що стосується чорношкірих, то здебільшого у них приблизно такий же середній розмір члена, як у європейців.

Мастурбація впливає на розмір члена

Одні вважають, що мастурбація в юнацтві призводить до того, що член не розвивається нормально і залишається на рівні восьмирічного хлопчика. Аргументують вони це тим, що організм вивільняє гормони і не розви ється повноцінно. Ті з нас, хто відкрив велике таїнство рукоблудства в досить ранньому віці, з власного досвіду знають, що це дурість.

Розмір члена можна визначити по довжині носа, пальців або ступні

Численні дослідження авторитетних вчених довели, що кореляції між розміром носа, долоні, ступні (та й чого завгодно) з розміром члена немає. Так що не поспішай робити висновки, якщо хтось з твоїх знайомих носить взуття 46 розміру.

Є чудові засоби для збільшення члена

Досить поширений міф про те, що якісь стародавні китайські / індійські вчені створили чудодійну мазь із суміші пташиного посліду, женьшеню, сліз русалки і кількох ще не відкритих наукою речовин у будь-якому довільному порядку, з допомогою якої твоя петарда перетворюється за 5 днів у "Тополь-М" і здатна своєю міццю помирити на віки вічні Палестину та Ізраїль. Так от, ніяких чарівних засобів, що збільшують розмір члена, не існує.

Нагадаємо, вчені пояснили, чи "стискається" чи статевий член у чоловіків з віком.

Раніше Знай.ua повідомляв, які смертельні захворювання провокує самотність.

Також Знай.ua писав, 7 видів сексу, які збережуть ваші стосунки.