Ранковий секс гарантує гарний настрій і підвищує стресостійкість на весь день. Про це повідомляє Huffington Post Deutschland.

Науково доведено, що окрім спорту певні рухи вранці стимулюють кровоносну систему, тим самим позитивно впливаючи на нашу працездатність і настрій. Саме тому ранковий секс – корисний для здоров'я початок дня.

"Коли ми рухаємося, в кров надходять гормони щастя – у процесі оргазму відбуваються аналогічні процеси. Тому після ранкового сексу гарантовано хороший настрій протягом дня, який допоможе витримати робочий стрес і дражливих колег", – йдеться у статті.

Крім того, вчені назвали найкращий час для ранкового сексу. Починати займатися сексом правильніше всього в 7.30 ранку.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"При тому в ідеалі між підйомом і сексом повинно пройти 45 хвилин – за цей час ви встигаєте остаточно прокинутися і підбадьоритися. Крім того, після гарного нічного відпочинку енергія б'є ключем, а у чоловіків рівень тестостерону досягає піку саме вранці", – йдеться на ресурсі.

Користь ранкового сексу очевидна – він допоможе бути на підйомі протягом всього дня, так як викид ендорфінів у момент оргазму призводить до нормалізації кров'яного тиску і знижує рівень стресу, повідомляє портал.

Крім цього дослідники університету Белфісу стверджують, що ранковий секс здатний замінити гімнастику і масаж для всіх внутрішніх органів жіночого організму. Секс вранці зміцнить м'язи тазу, ніг і сідниць, а також поліпшить кровообіг.

Також деякі вчені кажуть, що якщо ви хочете зачати дитину, то краще робити це вранці. Вважається, що саме з шести до дев'яти годин ранку сперматозоїди чоловіка найбільш рухливі і активні.

Нагадаємо, вчені розповіли про сприятливі ефекти сексу на розумові здібності в літньому віці.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", дослідники опублікували результати нового дослідження, в якому пояснили зв'язок між старінням і статевою активністю людини.

Також Знай.uа" писав, що щоденний прийом молочної продукції зменшує ризик розвитку серцево-судинних захворювань і смерті.