Інтимна близькість - це не тільки задоволення, але й безумовна користь для організму. Лікарі, вчені і навіть косметологи відзначають неймовірний ефект від регулярних занять коханням. Про це читайте в матеріалі Clutch.

Секс покращує психологічний стан

Ласки перед сексом здатні активувати роботу всієї нервової системи і тих частин мозку, які відповідають за чуттєвість. А сама виробка гормонів може врятувати від безсоння і депресії.

Секс сприяє підвищенню імунітету

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Сексуальний контакт покращує роботу імунної системи людини. Все завдяки тому, що після оргазму в організмі людини збільшується кількість фагоцитів, які борються з вірусами.

Секс знижує вагу

П'ятнадцятихвилинний секс може замінити півгодинне ранкове тренування. За середній статевий контакт ви можете спалити близько ста калорій.

Секс рятує від симптомів ПМС

Все просто: секс допомагає виробляти гормон щастя. Він допомагає подолати хворобливі відчуття в жіночому організмі. Крім того, гормони допоможуть перемогти головний і зубний біль.

Секс покращує сон

Ендорфіни, які виробляються під час оргазму, здатні викликати у нас подобу ейфорії. Крім того, гормон окситоцин викликає приємну сонливість, яка сприяє більш глибокому сну.

Секс знижує ризик розвитку серцево-судинних захворювань

Регулярний секс мінімізує ризик інсульту та ішемічної хвороби серця у чоловіків. Відсутність сексу навпаки може погано вплинути на найважливіший орган.

пара
пара

Секс продовжує нашу молодість

Секс допомагає зробити волосся і нігті міцнішими, а шкіру більш гладкою. Заняття сексом дозволяють жінкам виглядати краще, адже гормони здатні творити з шкірою чудеса.

Секс знижує ризик розвитку раку

Регулярні заняття сексом здатні знизити ризик розвитку раку.

пара
пара

Нагадаємо, вчені пояснили, чи "стискається" чи статевий член у чоловіків з віком.

Раніше Знай.ua повідомляв, які смертельні захворювання провокує самотність.

Також Знай.ua писав, 7 видів сексу, які збережуть ваші стосунки.