Свіжа добірка мемів на сьогоднішній день дозволить вам залишатися в курсі останніх топових жартів і весело провести це ранок. Смійтеся над мемами від Знай.ua самі і показуйте друзям.

Сніг на даху

Це мем, на якому людина розгрібає величезний замет снігу на даху двоповерхової будівлі. Кадр було зроблено у 2017 році в російському місті Барнаул.

Коли залишив всю домашку на вечір неділі

Багатьом мем, на якому вже зроблена робота сильно менша за ту, яку ще потрібно зробити, нагадав про сумні речі. Користувачі згадують про борги, які потрібно повернути в кінці року, іспит, до якого потрібно підготуватися за ніч і про інших невеселі речі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Понеділок

Силач з картоплею

Це мем, на якому болгарський спортсмен Дімітар Саватинов піднімає камінь, схожий на гігантську картоплю.

Все дійство відбувалося в березні 2018 року під час щорічного чемпіонату імені Арнольда Шварцнеггера Arnold Strongman Classic. У ньому брали участь найсильніші люди планети.

В одному із завдань Саватинову потрібно було підняти 186 кілограмів, але йому це ніяк не вдавалося. Він насилу поклав валун собі на коліна, але далі не просунувся.

Користувачів потішив смішний вираз обличчя силача і те, що камінь схожий на гігантську картоплю.

Я / Купівлі / Моя мама

Мем з силачем, який піднімає камінь, символізує боротьбу з чимось нездоланним. Частіше за все це не матеріальні речі, а якісь складні завдання або вирішення.