Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ОВЕН

1 січня секс у вас буде грайливий. Почнеться з легкого жарту, що переходить у сміх, а потім все це смішне дійство перейде у пристрасні обійми, і ви вже не зможете зупинитися.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ТЕЛЕЦЬ

В цей день партнеру або тому, хто скоро стане таким, буде важко зважитися на першу ласку, навіть найбільш невинну. Зірки радять піти йому назустріч.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 БЛИЗНЮКИ

1 січня партнеру дуже знадобиться ваша підтримка, причому в абсолютно несподіваній і незвичній для вас сфері. І, зрозуміло, ви отримаєте заслужену сексуальну нагороду.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 РАК

В цей день на вас буде наступати нудьга на пару з сірими буднями. Щоб уникнути цього небажаного явища, дайте знак своєму партнеру, щоб він урятував вас від них.

Популярні новини зараз
Не забудьте перевести годинники: коли українці перейдуть на зимовий час і нащо "Не будь слабаком...": батько найняв повію для 13-річного сина, хлопчик знайшов вихід Лише 1 з 25 хоче йти у бій: експерт про результат силової мобілізації ухилянтів Мінімум – 500 грн, а то й кілька тисяч: пенсіонерам дали шанс отримати додаткові гроші
Показати ще

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ЛЕВ

Леви 1 січня активно освоюють житла своїх знайомих. Загалом, натяк зрозумілий: швиденько беріть кохану людину в оберемок і вирушайте ночувати до своїх друзів.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ДІВА

В цей день ваш організм сприймає тільки виключно повільне входження. Так що намагайтеся рухатися якомога акуратніше, тихіше, як у голлівудських мелодрамах.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ТЕРЕЗИ

В цей день ви будете схильні до того, щоб заважати собі отримувати задоволення від любовних ігор, причому більш, ніж свідомо. Постарайтеся отримати його всупереч усьому.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 СКОРПІОН

В цей день ваш партнер буде дуже чіплятися до ваших еротичних дій, до вибору пози або ласки, навіть до сексуального подиху. Вам слід не звертати на це увагу.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 СТРІЛЕЦЬ

В цей день ваш партнер буде намагатися добитися від вас якоїсь певної реакції на його слова або дії, проте зовсім не факт, що у нього це вийде.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 КОЗЕРІГ

Козероги 1 січня нікуди не поспішають, і правильно роблять. У своїх прелюдіях і любовних хороводах вони настільки неквапливі і самобутні, що буквально зводять з розуму.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 ВОДОЛІЙ

В цей день ваш партнер буде особливо наполегливим. А ви не будете йому сильно чинити опір, тому що ваші інтимні бажання виявляться майже однаковими або дуже схожими.

Еротичний гороскоп на 1 січня 2019 РИБИ

Рибам 1 січня палець до рота не клади, а ось дещо інше можна довірити їх прекрасному ротику. Адже ви в цей день неймовірно ніжні і вправні в ліжку з коханцем.