Мешканка британського міста Ньюкасл за іменем Кортні Вуд вирішила приготувати собі сніданок в Різдвяний ранок. 19-річна дівчина не любить змінювати традиціям, тому використовувала звичний рецепт. Вона поклала кілька скибочок бекону на тарілку, набрала в чашку воду і кинула туди яйце. Все це дівчина відправила в мікрохвильовку на 1 хвилину.

Кортні розповіла про подію:

"На Різдво я приготувала собі традиційний сніданок. Я поклала кілька шматочків бекону під гриль, а потім поклала яйце в чашку з невеликою кількістю води і всунула все це в мікрохвильову піч. Я робила все абсолютно так само, як і раніше. Такий сніданок я готую собі вже на протязі довгого часу. На таймері я встановила – одна хвилина. Мікрохвильовка не гуділа, тому я вирішила доставити яйце і поклала його збоку, щоб перевірити бекон. Коли я повернулася до чашки, яйце просто вибухнуло мені в обличчя".

Кортні почала кричати і плакати від сильної болі. Вона побігла у ванну кімнату, щоб промити обличчя і очі холодною водою. Після цього вона зателефонувала подрузі, і розповіла про те, що трапилося. Коли вона приїхала до Кортні і побачила, що сталося, відразу ж викликала 911.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У лікарні очі дівчини обстежили і повідомили їй, що вона отримала поверхневі опіки, які зачепили лише край рогівки. Постраждала наклали на очі пов'язки і прописали сильне знеболювальне. На щастя, вона не позбудеться зору. Але на відновлення піде кілька тижнів.

Кортні щодня проходить обстеження у лікарів і проводить потрібні процедури, а також приймає стероїди. Вона нічого не бачила дві доби. Потім зір на одному оці відновилося, а з іншим все ще є проблеми.

Кортні сподівається, що подібне ні з ким іншим не трапиться. Вона просить усіх бути більш обережними з використанням мікрохвильових печей, а особливо, з готуванням в печі.

"Знай.uа" вже писав: чотирилапий грязнуля влаштував жорсткий протест проти води

А також: хлопчик вперше спробував солоний огірок, і той виявився надзвичайним

Нагадаємо: кішка з найсумнішою мордочкою довела користувачів мережі до сліз