Не тільки коти на дух не переносять водні процедури. Деякі песики також відмовляються від миття і йдуть на різні хитрощі, аби господар пощадив і не занурював у противну воду.

Купання — це одна з головних грумінгових процедур для багатьох порід собак. Але що робити, якщо ваша собака не любити купатися? Не знає відповідь на це питання і господар милої хаскі.

31-річному Бому Ваттану з Нонтхабурі (Таїланд) доводиться добряче помучитися, щоб помити вихованку. Піггі відчуває жахливу відразу до води і щиро вважає, що миття — це тортури.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Раз в тиждень чоловік наливає воду в дитячий басейн, а щоб заохотити собаку і показати, що в митті немає нічого страшного, сам роздягається до плавок і лізе в воду.

Втім, всі ці маніпуляції не особливо допомагають, адже Піггі звивається і відчайдушно виє, не бажаючи приймати ванну.

На кадрах видно, як собака намагається вислизнути з рук чоловіка, щоб уникнути опускання в басейн. Також, щоб не митися, Піггі намагається хитрувати, видаючи звук, який ну дуже сильно нагадує плач. Крім того, вона задирає свої лапи, щоб вони не намокли.

Звичайно, через якийсь час хаскі доводиться змиритися з неминучим і все-таки помитися, після чого собака спокійно живе цілий тиждень — аж до наступної жахливої водної процедури.

Користувачі мережі були дуже розчулені таким роликом. Хоч багатьом стало шкода собаку, користувачі відзначили, як не крути потрібно бути чистою.

Деякі вирішили дати пораду, як привчити вихованця до водних процедур. Так користувачі радять додати в процедуру трохи веселощів. Варто сприймати миття як якусь гру. А якщо собака любить грати, то варто використовувати гумові іграшки, які відвернуть пса від тяжких думок.

Для створення позитивних асоціацій у вашої собаки під час процедури купання можна спробувати годувати вихованця у ванній. Можливо спочатку собака буде нервувати, перебуваючи у ванній, але поступово інстинкт візьме гору і собака заспокоїться.

Нагадаємо, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.

Як повідомляв портал "Знай.uа", при зустрічі з господинею пес втратив свідомість. З ним все добре, він дуже зрадів.

Також "Знай.uа" писав, пес врятував потопаючого кота і мало не поплатився життям.