Напередодні різдва у Флориді одному дивовижному псу пощастило врятуватися від голодної та холодної смерті, добрі люди підібрали малюка і віднесли в притулок. Чотирилапий по кличці Сніффлс ("Сопун") довгий час жив на вулиці, але співробітники притулку Poodle and Pooch Rescue у Флориді врятували його, пише Newshub.

Унікальний песик не схожий на своїх побратимів, у нього немає носа, а передні зуби криві. Через незвичайний зовнішій вигляд собаку ніхто не хотів забирати, але тепер безліч ЗМІ звернули увагу на дивну мордочку і у тварини з'явилася надія знайти будинок.

Звичайно, вихованця складно назвати відповідним ідеалам собачої краси. Проте, це не робить його менш милим — Сніффлс просто трішки не такий, як усі.

Ветеринари обстежували тварину і сказали, що, крім очевидних дефектів мордочки, з псом все в порядку, він повністю здоровий. Йому приблизно 12 років. Співробітники притулку моментально закохалися в дивну собаку без носа і кажуть, що у Сніффлса чудовий характер. Пес добрий до всіх і любить погратися з людьми.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Він завжди дуже спокійний. Сьогодні вранці я прокинулася, а він сидів біля мого ліжка і дивився на мене. А потім підбіг, трошки покрутився і почав облизувати моє обличчя", - розповідає співробітниця притулку.

Чому у Сніффлса немає носу, лікарі точно визначити не можуть - можливо, він народився таким, а можливо, це наслідки довгого і суворого життя на вулиці. Як би там не було, здається, собаці не заважає відсутність деяких частин обличчя. Правда, через це Сніффлс постійно похрюкує і хропе, звідси і веселе ім'я.

У притулку сподіваються, що під Різдво з'явиться хто-небудь, хто захоче подарувати незвичайній собаці будинок. Втім, західні ЗМІ розтиражували історію безносої собаки. Так що, можливо, святкове диво все-таки станеться і Сніффлс знайде свою людину, яка полюбить його таким, який він є. Сподіваємося Сніффлсу пощастить і зустрічати Новий рік він буде вже вдома.

Нагадаємо, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.

Як повідомляв портал "Знай.uа", при зустрічі з господинею пес втратив свідомість. З ним все добре, він дуже зрадів.

Також "Знай.uа" писав, пес врятував потопаючого кота і мало не поплатився життям.