Величезну популярність серед користувачів мережі отримало відео порятунку кота з фонтану, героєм якого став відважний пес. На кадрах видно, що котик впав у невеликий фонтан. Однак вибратися звідти у нього ніяк не виходило.

Тварина трималося лише однією лапою за контейнер, щоб не потонути. В ролику можна побачити змученого котика, який марно намагався вибратися з фонтану, сили у кота вже закінчувалися. Про це повідомляють Факти.

На щастя, на допомогу прийшов пес, який спершу намагався витягнути тварину за допомогою дроту, а потім і зовсім стрибнув у воду і підсадив потопаючого кота на спину, піднирнув під нього.

Переляканий кіт з блискавичною швидкістю видерся по собаці на сушу і втік подалі від місця події. Так і не подякувавши своєму рятівникові. Тим часом пес сам ледве зміг вибратися на сушу і ледве не потонув.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Користувачі оцінили вчинок тварини, природно дії кота користувачі не судили суворо, адже він був наляканий і не міг вчинити інакше, проте дехто відзначив, що він, як і багато кішок вів себе дуже нахабно, але однозначно засудили людину, яка спостерігала за трагедією і знімала її на свій телефон.

"Нормальний пес, не те, що людина… … яка знімала", "Людям треба брати приклад з тварин", "Немає слів, пес красунчик, не та вафля що телефон тримає", "Це просто диво, людям треба рівнятися на тварин. А не братися за мобілу спершу зняти на сотку коли життя іде на секунди, а потім, може, і допоможуть якщо не пізно", - пишуть користувачі.

Деякі користувачі були ще більш радикальними.

"А того, хто знімав, треба було втопити…", "Що за дебіли блін? Якщо кіт у небезпеці, чому цей дебіл знімає, а не рятує?" відзначають такі глядачі.

"Ну ось, як можна не любити тварин?!", - резюмує хід дискусії ще один користувач.

Нагадаємо, звичайний пес буквально підірвав соцмережі своєю незвичайною звичкою. Деякі користувачі вже встигли побудувати моторошні теорії.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Африці собака зуміла до заціпеніння налякати лева на очах у його ж самки. Ролик зняли в Танзанії. На ньому хижі тварини підходять до собаки, що голосно гавкає і привертає їх увагу.

Також "Знай.uа" писав, американське місто Мілтон, штат Західна Вірджинія, тероризував єнот-бешкетник. Поліцейські вирушили на пошуки тварини після звернень стурбованих городян, які звернули увагу на його дивну поведінку і побоювалися, що вона викликана сказом.