Що обіцяє 2019 рік усім знакам гороскопу, який пройде під егідою Жовтої Землної Свині.

Багато позитивних змін, кар'єрних злетів і фінансового благополуччя варто очікувати більшості представників знаків Зодіаку. Рік буде щедрим на хороші події. Прогноз оприлюднив сайт Факти.

ОВЕН
Вам здаватиметься, що Жовта Земляна Свиня випробовує вас на міцність. Проте чекають і приємні бонуси. Всім, хто хоче піднятися по кар'єрних сходах, вдасться здійснити свою мрію. Грошова стабільність і достатки будуть радувати Овнів протягом всього року. Лише в січні і лютому необхідно проявити максимальну обережність у фінансових питаннях. На особистому фронті слід взяти перепочинок і розібратися в проблемах, спробувати позбутися від імпульсивності, незговірливість. Рік стимулюватиме вас вдосконалюватися і розвиватися. Відмінний період для тих, хто починає навчання, шукає нову роботу. Як відомо, всі наші хвороби від нервів, тому Овнам слід переглянути режим праці та відпочинку, щоб організм мав можливість повноцінно відновлюватися.

ТЕЛЕЦЬ
Справжні представники земляної стихії можуть розраховувати на приємні сюрпризи в майбутньому році. Особистості, народжені під цим знаком, відрізняються витонченим смаком і цілком заслуговують всього найкращого в рік Жовтого Земляного Свині. Винагорода за сумлінну працю може перевищити ваші найсміливіші очікування. На отриману премію запросто зможете купити квитки на шикарну поїздку за кордон. У Тельців загостриться чуття на гроші. Підвищену обережність і уважність слід проявити лише з травня по серпень і не приймати в цей час екстравагантних рішень. Самотні Тельці отримають більш ніж сприятливі шанси для нових знайомств і романів. А от у стосунках з колегами слід дотримуватися розумну дистанцію, уникаючи надмірного зближення. Особливу увагу до свого організму повинні проявляти ті, хто страждає хронічними недугами, слід берегти вуха і носоглотку.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

БЛИЗНЮКИ
Нудьгувати точно не доведеться. Отримаєте відмінний шанс багато чого змінити у своєму житті. Передумов до зниження доходів не передбачається, у багатьох вони навіть підвищаться. Але в той же час потрібно проявити підвищену обережність, не вірити на слово всім і кожному. Ваші креативні рішення будуть гідно оцінені колегами і керівництвом і неодмінно втіляться в життя. Це період, коли Близнюкам вдасться накопичити енергію для майбутніх великих справ. Особливо перспективними в сенсі кар'єри виявляться перші місяці року. Самотні Близнюки точно не будуть обділені увагою представників протилежної статі. Не варто тільки квапити події. Актуальною буде для вас небезпека стресу, тому слід потурбуватися про свою нервову систему, намагатися правильно відпочивати і не перевантажувати себе важкою працею.

РАК
Якщо Вам вдасться забути про свою гордість і амбітність, то зможе розраховувати на відмінні результати в роботі. Досить часто в ваші руки в майбутньому році будуть потрапляти чималі гроші, так що заздалегідь подумайте, як розпорядитися ними максимально правильно. Ризикувати чи нераціонально використовувати свої ресурси не варто в грудні, інакше всі ваші праці можуть зійти нанівець. Незважаючи на схильність до усамітнення, багато Раки будуть прагнути до суспільства, приємній компанії. В середині літа і осені цілком можете зав'язати перспективне знайомство, яке переросте згодом у велике почуття. Здоров'я особливих проблем не обіцяє, проте турбота про нього ще нікому не заважала. Непогано б стежити за своєю вагою, він повинен залишатися без змін.

ЛЕВ
Природна чарівність Льва зіграє йому на руку - він зможе залучити людей в свої самі авантюрні проекти. Жовта Земляна Свиня обіцяє Льву кілька вдалих збігів обставин, завдяки яким він зможе втілити в життя задумане. Єдиний привід для занепокоєння може виникнути у вас в кінці лютого, коли будуть потрібні максимальна зговірливість, уважність, дипломатичність при вирішенні будь-яких питань. Досить імовірно, що запити у Львів підвищаться, тому потрібно буде постійно думати, щоб і заробітки не відставали. Важливо пам'ятати, що ви вмієте і любите рахувати гроші, а не смітити ними без жодного приводу. Другі половинки будуть вимагати до себе уваги, тому затримуватися на роботі не варто. Слідкуйте також, щоб якості короля звірів не полізли назовні, інакше віджахнете від себе потенційних женихів і наречених. Прагнення іноді стрибнути вище голови загрожує загостренням старих болячок, тому турбота про власне здоров'я повинна вийти на перший план.

ДІВА
Яскравий, що запам'ятовується рік очікується для Дів. Багатьом вдасться вирішити старі проблеми, які не давали спокою довгий час. У січні-лютому ви будете просто фонтанувати оригінальними ідеями, так що маєте всі шанси піднятися на вищу сходинку кар'єрних сходів. А ось влітку потрібно зменшити бойовий запал. Велика ймовірність того, що навесні зумієте знайти джерело додаткового заробітку, що дозволить вирішити масу фінансових проблем. Щоб ваш сильний характер і схильність до егоїзму не порушили сімейного благополуччя, слід приховувати ці якості навіть від близьких людей. Не виключено, що на ваші руку і серце виявиться відразу кілька претендентів. Доведеться постаратися, щоб вибрати того, єдиного. Приділіть увагу режиму харчування, це дозволить вам зберігати гарне самопочуття і бадьорий настрій.

ТЕРЕЗИ
Готовність продемонструвати свою діяльність, високу працездатність допоможе Терезам отримати великі шанси на те, щоб привернути удачу на свою сторону. Іноді вам буде здаватися, що за спиною виросли крила, проте не намагайтеся злетіти дуже високо - тримайте в руках свою синицю, а далекими журавлями просто милуйтеся. У січні-лютому слід обмежити свої витрати. Але вже з весни ситуація на фінансовому терені стабілізується. Будьте обережні з тими, хто лестить вам - під красивими словами часто ховається заздрість. Самотні Терези будуть отримувати масу компліментів. Багато, зав'язавши стосунки в 2019 році, зможуть довести їх до загсу. Необхідно потурбуватися про стан нервової системи, щоб здоров'я не постраждало через стреси. Величезну користь організму надасть поїздка на оздоровчий курорт.

СКОРПІОН
Багато подій і суттєві зміни в житті чекають Скорпіона. Можливо, доведеться переглянути деякі свої принципи і перебудуватися, слідуючи новим віянням. З квітня по серпень доля може бути не так прихильна, як вам хотілося б, хоча особливих неприємностей не варто чекати. Ближче до осені фінанси будуть радувати, а все задумане вдасться втілити в життя. На службі можете розраховувати на визнання своїх успіхів, зумієте продемонструвати лідерські якості. У рік Жовтого Свині Скорпіонів буквально захлесне хвиля почуттів і емоцій. Харизма і чарівність представників знака забезпечать їм увагу зацікавлених осіб. Важливо вчасно визначити безперспективна знайомство і не пропустити свою половинку. Перевтоми на службі можуть привести до ослаблення імунітету.

СТРІЛЕЦЬ
Зірки обіцяють Стрільця непогані перспективи в майбутньому році. Часом навіть може створюватися враження, що хтось могутній і турботливий постійно стежить, щоб у них ніколи не опускалися руки. У зимові місяці можна братися навіть за найфантастичніші проекти, а ось у вересні потрібно скоротити витрати до мінімуму. Непоганий час для тих, хто вирішив змінити роботу або рід діяльності. Стрільцям має сенс звертати увагу не тільки на нових людей, які з'являться в їх житті, але і на тих, кого вони вже добре знають. Не виключена ймовірність, що іскра почуттів зв'яже їх саме з кимось із давніх знайомих. Сприятливий період для пристрою особистого щастя буде в кінці квітня - першій половині травня. Повноцінний відпочинок не варто ігнорувати, щоб забезпечити собі гарне самопочуття на весь рік.

КОЗЕРІГ
Практично повністю позбавлені від негативного впливу планет будуть в рік Жовтого Земляного Свині Козероги. Особливо сприятливим стане для них вересень. Події обіцяють настільки стрімко розвиватися, що захоплять Козерога з головою. Можна планувати глобальні покупки, ремонт. Багатьом доведеться зіткнутися з необхідністю перегляду свого нинішнього положення. В кінці року в кар'єрі Козерога може статися значуща подія. У 2019 розраховуйте на виконання своїх найпотаємніших бажань. Пропозиція руки і серця зірки рекомендують робити в лютому, наприкінці серпня і першій половині вересня. На турботу про себе часто не вистачає часу. Неправильне харчування може привести до неприємних наслідків, тому переглянете свій раціон.

ВОДОЛІЙ
Оптимізм, легкість, впевненість в собі допоможуть Водоліям у вирішенні найскладніших завдань. Однак влітку необхідно зменшити витрати і зайнятися пошуком джерела додаткового заробітку. Якщо доведеться взяти гроші в борг, повернути їх потрібно буде до кінця року. На щастя, до грудня відчуєте твердий грунт під ногами і навіть зможете побалувати себе довгоочікуваної покупкою. З початку травня до середини вересня можна експериментувати на трудовому поприщі і навіть ризикувати. В особистих стосунках ймовірність конфліктних ситуацій досить висока, тому слід постійно виявляти тактовність, уважність, дбайливість. На початку весни маєте всі шанси круто змінити долю, випадково зустрівши найважливішого людини у своєму житті. Ті, у кого сидяча робота, повинні приділити більше уваги фізичним навантаженням. Особливо корисною буде їзда на велосипеді.

РИБИ
Фортуна буде посміхатися Рибам на всіх фронтах. Напружені моменти, звичайно, не виключені, але вам вдасться вийти сухими з води, не зашкодивши ні собі, ні близьким. Особливо вдалими виявляться представники творчих професій. Можна з самого початку року планувати важливі події. Потрібно лише бути напоготові з тими, хто буде просити у вас в борг, краще таких людей обходити стороною. Кінець весни обіцяє представникам знака масу приємних моментів. Самим велелюбним часом виявиться для вас осінь і перший місяць зими. Тим, хто ще не зустрів свою половинку, зірки обіцяють дуже перспективне знайомство. Іноді навіть бездіяльність призведе до відмінних результатів і приємних несподіванок. Особливих проблем зі здоров'ям не очікується, однак слід тримати під контролем стан свого хребта і суглобів. Виконання простих заходів профілактики подарує вам життя без недуг.

Нагадаємо, відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для кожного зі знаків Зодіаку на 2019 рік.

Також Знай.ua писав про те, що що астрологи визначили чоловіків за знаком Зодіаку, з якими буде важко будувати сімейне життя. Виходити заміж за того, хто не може вбити цвях, посидіти з дітьми і виконувати свої обіцянки - собі дорожче, так що не потрапте в любовні мережі не того чоловіка.