Московська журналістка Соня Андрєєва поділилася досвідом як протягом 9 місяців ходила на секс-побачення. Матеріал з розповіддю опублікувало видання The Village.

Андрєєва знайомилася з чоловіками за допомогою додатків, так як спроби зав'язати розмову в реальному житті виявилися невдалими. Вона уточнила, що зважилася на такий досвід через рік після розставання з бойфрендом.

Методом проб і помилок журналістка виробила кілька правил: вона завела спеціальні рахунки для спілкування з партнерами, щоб ті не втручалися в її робочий і особистий простір, і завжди носила з собою презервативи.

Дівчина помітила відмінні закономірності в поведінці чоловіків. Ті, хто були не здатні на компліменти, виявилися досить нудними в ліжку, а ті, хто розписували сої сексуальні успіхи, часто прикрашували.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Інтим для журналістки став способом пізнати себе. Вона навчилася не судити себе і оточуючих строго, з'ясувала, яка музика підходить для прелюдій, і зрозуміла, що їй подобається в партнерах. Пройшовши через безліч неприємних сексуальних контактів, журналістка усвідомила, що відвертість — єдиний спосіб домовитися.

"Я з'ясувала, що в Москві дуже багато сексу, якщо говорити про нього чесно", — резюмувала вона.

У ході свого експерименту Андрєєва здобула любов і кілька друзів. Дівчина запевняє, що закохалася в хлопця, який повністю влаштував її в сексі. І вона вже місяць не ходить на одноразові побачення.

Нагадаємо, у Києві хлопець пограбував дівчину на першому побаченні: любов за 2 тисячі. Айфон виявився дорожчим почуття.

Як повідомляв Знай. ua, девушка заробила більше двох тисяч доларів незвичайними знімками: на ці гроші влаштую ідеальне перше Різдво для дитини. Американка навіть створила власний сайт.

Знай. ua писав, що астрологи назвали знаки Зодіаку, для яких шлюб – пекло. Але вони можуть бути щасливими в коханні.