Зірка російської естради Алла Пугачова викликала справжній фурор серед прихильників.

Місяць тому співачку запросили на святкування Дня народження Ольги Крутої. Після розкішного святкування зірки знялися у коротких відео, передає журнал starhit.

Біля сцени знаменитості влаштували танцювальний перформанс. Пізніше відео в Інстаграмм виклала користувачка alla_orfey, де почалося обговорення події.

За словами Ольги Крутої, усе, що відбувається було чистою імпровізацією, без заздалегідь підготовленого сценарію, а не як це зазвичай буває.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Шквал коментарів викликав танець Алли Пугачової, яка виконала його в шортах міні.

Зазначається, що рухливості і пластичності примадонни можна тільки позаздрити. Багато зірок російської естради відзначили що Алла ще цілком собі в формі. Всіх вразила і фігура Пугачової, яка виглядає досить непогано для 69-річного віку. Однак сама співачка ніяк це не коментує.

В 2019 Алла Пугачова відзначить ювілей. Свято планується пишним і розкішним, а після святкування примадонна дасть ювілейний концерт для своїх слухачів. За даними деяких джерела, всі квитки на концерт уже викупили навіть на найдальших рядах.

Нагадаємо, знаменита російська співачка Алла Пугачова привітала своїх фанів з Новим роком. Вона заявила, що росіяни хочуть жити в мирі та без воєн.

Про це вона написала на своїй особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

"З наступаючим Новим роком. Ми всі діти Росії хочемо жити під мирним небом. Дідусь Мороз,визволи нас від воєн і брехні, від гріховної гордині і помилкових амбіцій. Хай завжди буде мама, хай завжди буде тато, хай завжди буде мир", — написала Пугачова.

Як повідомляв Знай. ua, Кіркоров розкрив всю правду про Пугачову: жорстка сувора людина.

Також Знай. ua писав, що Пугачова злякала фанатів хворобливим виглядом: стала схожа на Гурченко, вам би на море. Пугачова з'явилася на концерті Кіркорова.