Оскільки Жовта Земляна Свиня замикає 12-річний цикл, вона підготувала для всіх знаків східного гороскопу ряд випробувань, щоб кожному в результаті відплатити по заслугах.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Свині або Кабана

Фортуна буде на боці людей, які народилися в рік господаря 2019. В цьому році вам вдасться отримати підвищення по роботі. Проте добитися успіху вийде лише у тих, хто не побоїться в потрібний момент ризикнути.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Щура

2019 рік для Щурів стане роком стабільності. По кар'єрних сходах Щурам у цьому році просунутися, швидше за все, не вдасться. Закріпитися на вже зайнятих позиціях Щури зможуть тільки, якщо їм вдасться подолати лінь.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Буйвола (Бика)

Народженим під знаком Буйвола доведеться докласти чимало зусиль, щоб домогтися успіху, оскільки відносини з господарем 2019 року Кабаном у вас складаються не дуже. Щоб завоювати повагу керівництва вам доведеться стрибнути вище голови.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Тигра

У цьому році Тигри відкриють в собі нові таланти та вміння, знайдуть хобі, які згодом можуть перерости у бізнес-проект, що приносить гарний прибуток. Тигри будуть генерувати нові ідеї, які неодмінно схвалить начальник і близькі.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Кролика (Кота)

У цьому році ви будете стрімко просуватися на роботі. Начальник буде задоволений вашою роботою. Стосунки з близькими людьми в цьому році налагодяться. Самотні Кролики і Коти в 2019 році зустрінуть кохання всього життя. Роман буде бурхливим.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Дракона

У Новому році Дракони будуть крутитися, як білка в колесі. На вас чекають приємні і неприємні події, які будуть змінювати один одного в активному темпі. Через півроку господар року Кабан віддасть вам по заслугах і нагородить за терпіння премією від боса на роботі.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Змії

На роботі і в особистому житті у вас все буде стабільно, як і в минулому році. У 2019 році на вас чекає лише одна зміна. Ви прийміть рішення боротися зі своїми шкідливими звичками, і боротьба закінчиться для вас перемогою. Стануть краще стосунки в сім'ї.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Кози (Вівці)

На роботі Козам у цьому році буде везти. Вам посміхнеться Фортуна. Клімат у вашій родині буде максимально сприятливим. Одинаки заведуть службовий роман, який почнеться буквально в перші дні року. Все залежить від вашої наполегливості.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Мавпи

Як би ви не старалися, але в цьому році у вас не буде натхнення на нові проекти і саморозвиток. Сімейним мавпам у 2019 році доведеться пережити багато змін. Мавпи-одиначки не знайдуть другу половинку, але зустрінуть нових друзів.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Півня

Кабан підготував для Півнів багато приємних сюрпризів. На роботі начальство буде йти на зустріч з будь-яких питань. У середині року ви поїдете на відпочинок усією сім'єю. Самотні Півні в цьому році зустрінуть свою любов.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Собаки

У цьому році ви будете дуже емоційні як на роботі, так і в особистому житті. На початку року ви приймете ряд імпульсивних рішень. У вас з близькими буде багато конфліктів, але ці люди люблять вас і будуть готові пробачити багато чого.

Гороскоп на 2019 рік для народжених у рік Коня

В новому році не бійтеся починати все з нуля і братися за нову справу. Після низки перешкод, ви зможете домогтися успіху. Сімейні Коні будуть рухатися по заданому курсу, в домі будуть панувати розуміння і любов.