Якщо вас коли-небудь відвідувало відчуття того, що здатності чинити опір впливу людини немає можливості, то ви зіткнулися з "знаком-паном", який пригнічує вас, як особистість. Як не стати заручником подібної ситуації розповідає zerkalo.

КОЗЕРІГ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ЛЕВА

Козеріг підпорядковується Леву, хоча його якості зазвичай висміює. Єдине, що допоможе уникнути сумної долі - спільне ведення побуту. Лев в побуті не дуже, тому розчарування в обранцеві настане відразу.

ВОДОЛІЙ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ДІВИ

У звичайному житті Водолій насамперед думає про власні зручності, але з Дівами він забуває про це і йде на поводу. Вся справа в тому, що Діви - прекрасні психологи, але через якийсь час Водолію все набридає.

РИБИ ВІД ТЕРЕЗІВ

Терезам зазвичай важко приймати рішення, тому цю функцію беруть на себе Риби і потрапляють тим самим в пастку.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

ОВЕН ЗАЛЕЖИТЬ ВІД СКОРПІОНА

Овен відчуває неприємні емоції, оскільки йому не вдається завоювати всецілу увагу Скорпіона. При цьому чим сильніше останні намагаються вирватися з-під контролю, тим старанніше діють Овни.

ТЕЛЕЦЬ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД СТРІЛЬЦЯ

Стрілець підбиває Тельця ставити перед собою нові цілі і завдання, але так як останні повільні і не люблять змін, то впадають в депресію через свою неспроможність.

БЛИЗНЮКИ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД КОЗЕРОГА

Близнюків підводить їх постійна тяга до змін, оскільки вони беруть приклад з планомірності Козерогів. В результаті це занижує самооцінку Близнюків і робить їх нещасними.

РАК ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ВОДОЛІЯ

Раки люблять конкретику і визначеність, а Водолії, навпаки, небагатослівні, тому Раки в цьому союзі відчувають себе болісно. Для Водоліїв вони - справжня знахідка.

ЛЕВ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РИБ

Рибам властива беземоційність, тому Левам, які прагнуть домогтися визнання того, що вони в усьому кращі, буде складно ужитися з ними. До того ж Риби можуть підбивати Льва і відзначати його недосконалість, що ще більше погіршить ситуацію.

ДІВА ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ОВНА

Діва найбільш миролюбний знак Зодіаку. Овни це розуміють і сідають на шию своєму партнерові. Крім того, Діви через свою скромність не зможуть змінити подібну ситуацію в свою користь.

ТЕРЕЗИ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД ТЕЛЬЦІВ

У побуті Тельці будуть постійно хотіти не того, що їм пропонують Терези. З огляду на, що останнім складно зробити вибір на користь чогось одного, їм доведеться вічно шукати альтернативні варіанти, що буде зводити їх з розуму.

СКОРПІОН ЗАЛЕЖИТЬ ВІД БЛИЗНЮКІВ

Скорпіони люблять загадки і ребуси, а Близнюки - один з найзагадковіших знаків Зодіаку і можуть інтригувати вічно, без особливих зусиль. З цієї причини Скорпіони не отримають відповідей на свої питання, що буде чіпляти їх самолюбство.

СТРІЛЕЦЬ ЗАЛЕЖИТЬ ВІД РАКА

Раки домовиті, чого не можна сказати про Стрельцах, але їх союз цілком допустимий. У той же час це є каменем спотикання, адже Стрільців буде пригнічувати необхідність постійно вирішувати побутові проблеми замість витрати час на завоювання світу.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що вченими складено гороскоп здоров'я на весь 2019 рік.

Як повідомляв портал "Знай.ua": люди здавна вірять у прикмети, які сприяють фінансовим успіхам.

Також "Знай.ua" писав, що 2019 рік впливає на кожен знак східного гороскопу.