Відома американська актриса Ліндсі Лохан здивувала і потішила шанувальників відвертою фотографією.

На світлина жінка позує в дуже пікантній позі і повністю оголена. Таке фото Ліндсі опублікувала на своїй персональній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Шанувальники і підписники актриси у захваті від її нової публікації. Актрису буквально засипали позитивними відгуками і компліментами у дописі під фото.

"Занадто сексуально", "Ти виглядаєш красиво", "Дуже погана дівчинка Ліндсі", "Абсолютно приголомшлива", "Це заводить", - написали їй шанувальники.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Нагадаємо, Ліндсі Лохан отримала по фізіономії під час прогулянки по центрі Москви.

Наразі вже відомо, що вона отримала удар по обличчю коли наблизилася до сім'ї з двома дітьми на вулиці - імовірно, сирійським біженцям. Своїм прихильникам зірка розповіла, що чоловік і жінка мають намір продати дітей.

Варто відзначити, що раніше Лохан вже розповіла, що вивчає іслам та говорить арабською. Крім того перед конфліктом вона голосно викрикнула до сім'ї.

Раніше Знай.ua повідомляв про найміцніші зіркові пари, з яких варто брати приклад.

Також Знай.ua писав, що Брітні Спірс в екстремальному міні показала грандіозне шоу.