Відома голівудська акторка Ліндсі Лохан отримала по фізіономії під час прогулянки по центрі Москви.

Про це повідомляє TMZ.

Наразі вже відомо, що вона отримала удар по обличчю коли наблизилася до сім'ї з двома дітьми на вулиці - імовірно, сирійським біженцям. Своїм прихильникам зірка розповіла, що чоловік і жінка мають намір продати дітей.

Варто відзначити, що раніше Лохан вже розповіла, що вивчає іслам та говорить арабською. Крім того перед конфліктом вона голосно викрикнула до сім'ї.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Ви руйнуєте арабську культуру!".

Коли актриса спробувала підійти до одного з хлопчиків, на відео пролунав вигук, потім звук удару. Після цього в кадрі з'явилася Лохан, що тримається за обличчя.

Запис вже видалена з аккаунта. В якому саме місці все відбувалося, не уточнюється. У соцмережах деякі припустили, що на відео - вулиці Дубая або Парижа, проте, за даними видання, актриса була в Москві.

Лохан відома за фільмами "Пастка для батьків", "Чумова п'ятниця", "Погані дівчата", "Божевільні гонки", "Поцілунок на удачу" і "Крута Джорджія". За оновленнями в акаунті артистки стежать понад 6,8 мільйона чоловік.

Крім того наразі вже відомо, що кримінальної справи за фактом розбомбленого ока французького актора Самі Насері не буде. Московські слідчі встановили, що побої актору наніс його опонент Олег Казаков, захищаючись.

Поліція не буде порушувати кримінальну справу за фактом травм, які актор з фільму "Таксі" Самі Насері отримав під час бійки біля клубу "Войс" в Москві.

Слідчі встановили, що Олег Казаков, з яким у актора трапилася бійка, захищався. При цьому шкода здоров'ю, яка вилилась у складну операцію Насері, не була визнана тяжкою.

Нагадаємо, конфлікт між Самі Насері і уродженцями Білорусі стався в Москви 5 серпня в клубі "Войс" на вулиці Тверській. Артист там відпочивав разом зі своїм братом Ларбі. За словами білорусів, актор і його брат нібито поводили себе по-хамськи, грубо поводилися з персоналом закладу, через що ті вирішили заступитися за співробітників бару.

Після такого "заступництва" увечері того ж дня Насері звернувся в інститут Скліфосовського, де йому надали медичну допомогу і відпустили.

Зірку фільму "Таксі" побили у Москві.

Нагадаємо, зірка "Таксі" може стати калікою після кривавої бійки у Москві.

Як повідомляв "Знай.ua", 5 найгучніших конфліктів між знаменитостями.

Також "Знай.ua" писав, що малолітні відморозки побили пенсіонера заради забави і зняли на відео.