Хлопчик на прізвисько Гітара і його сестра на прізвисько Ківі – двійнята. Вони народилися у вересні 2012 року. Коли вона з'явилися на світ, їх батьки усвідомили, що їхні діти повинні одружитися. Вони вірять, що в минулому житті близнючки були коханими.

У буддизмі існує вірування, пов'язане з тим, що двійнята жіночої та чоловічої статі мають так звану карму відносин. Вони були разом у минулому житті, і заново народжуються разом, адже не віддали кармічний борг. Якщо не одружити їх в юному віці, у майбутньому їх будуть переслідувати невдачі.

Батьки малечі організували чудову церемонію весілля. Урочистості завітали десятки гостей, серед яких – родичі, друзі сім'ї, знайомі і сусіди.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однією з основних частин традиційній церемонії було вуличну ходу. Потім пішла гра, суть якої полягає в тому, що нареченому довелося пройти через дев'ять врат перед зустріччю з нареченою.

Після цього наречений заплатив придане, розмір якого становить 6000 доларів готівкою і 1200 доларів золотов. Якби він цього не зробив, то не зміг би одружитися на сестрі. Після цього молодята і гості брали участь у фотосесії.

Незважаючи на те, що на весіллі двійнят дотримувалися всі традиції і звичаї, одруження не має ніякої юридичної сили. В подальшому житті кожен з них може знайти собі партнера і одружитися або вийти заміж. Церемонію провели лише для того, щоб діти виконали свій кармічний борг з минулого життя.

Мати двійнят поділилася враженнями:

"Малюки були такими милими на весіллі. Вони все життя будуть кращими друзями і зможуть вибрати справжніх дружину або чоловіка, коли виростуть. Але ця церемонія неймовірно важлива для їх карми".

"Знай.uа" писав про сімейне щастя чотириногої жінки

А також про те, в якому віці людина відчуває себе максимально щасливою

Нагадаємо: дівчина жорстоко зганьбила хлопця в прямому ефірі і прославилася на весь світ