Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Офіційний переможець у номінації не моя робота

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Ти не п'єш один, якщо поруч кіт / Тобі потрібна допомога, Ненсі. Серйозно, це вже не смішно

Великий і маленький Спайдермен

Мем з великим і маленьким Спайдерменами, які сидять на корточках і кудись задумливо дивляться. Використовується, щоб показати причинно-наслідковий зв'язок між людьми або явищами.

Фінеас і Феб/Ілон Маск

Віталій Мілонов зняв кліп на підтримку реперів

Депутат Держдуми Віталій Мілонов зачитав на підтримку скасування концертів реперів в Росії і заявив, що виступає проти цього. Для користувачів це стало великою несподіванкою, адже Мілонов - чи не найбільш затятий консерватор у всій Держдумі, який нерідко виступає зі скандальними заявами проти ЛГБТ-спільноти.

На початку відео Віталій Мілонов сидить у барбершопі і з новин дізнається про скасування концерту Хаскі. Мілонов сідає в машину і читає реп на мотив треку Хаскі "Пуля-дура" про те, що він проти скасування концертів. У своєму кабінеті він нібито відмовляється підписати відповідний папір.

Не хочу реп про геїв і про наркоманів. Далі співай свою музику, але стеж за базаром.

Відео випустила на своєму каналі мережа барбершопів, тому, швидше за все, відео є рекламною акцією.