Старий Новий рік - веселе свято з щедрівками, жартами та переодяганнями. Можна привітати друзів і близьких із наступаючим святом красивими словами в прозі, віршах-щедрівках, із гумором або вибрати гарне ліричне привітання до душі. Головне, щоб вибрані побажання ви говорили щиро та від душі.

Оригінальні привітання в прозі друзям, батькам, родичам

Якщо ви хочете привітати з наступаючим Старим Новим роком в прозі маму і тата, бабусю і дідуся або інших близьких вам людей, візьміть до уваги наступні слова привітань:

Ось і настало ще одне чудове свято - Старий Новий рік. І у нас з'явився ще один шанс згадати те, що не встигли в Новий рік, сказати головні теплі слова близьким і дорогим людям. Ви - мої найрідніші! Тож давайте, піднявши високо келихи, бажати один одному щастя, чарівництва та божевільної легкості! Нехай ще раз запаляться свічки, спалахнуть вогні на ялинці, в кожному серці загориться вогник надії на світле майбутнє і у кожного з нас виповниться найбажаніша мрія!

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Скоро Старий Новий рік! У ваші двері він вже стукає. Відкривайте швидше! Нехай удача до вас примчиться! Нехай вам весело живеться, в радості, любові, достатку! Щоб здоров'я було багато, а гроші та прибуток не обходили стороною ваш дім!

Старий Новий рік - це день, коли потрібно проводжати старі думки, старий настрій і відкривати своє серце для чогось нового: прийдешнього і майбутнього! Нехай 2019 рік буде для вас легким, але яскравим, приємним і не порожнім! Зі святом!

Скоро Старий Новий рік. Нехай він забере всі хвороби, образи, печалі та негаразди, а новий принесе удачу, здоров'я, благополуччя та щастя! Нехай у домі завжди буде весело і затишно, а на душі - світло і спокійно!

Вітаю зі Старим Новим роком і бажаю, щоб в житті почалася нова епоха щастя й радості, новий етап натхнення й творіння, успішності й процвітання! Бажаю міцного кохання близьких сердець, доброї удачі, прекрасного здоров'я і достатку!

Залишимо старі образи та біди позаду, адже сьогодні Старий Новий рік! Хочеться побажати успіху в нових починаннях, здоров'я усім рідним і коханим! Нехай попереду вас чекає тільки щастя з успіхом!

Проводжаючи Старий Новий рік, бажаю разом із ним провести всі невдачі, біди, старі відносини, прикрощі та образи, а також залишити позаду всі погані емоції. Нехай у цьому році всі знайдуть своє щастя! Нехай все буде по-новому без сучка і задирки!

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Вітаю зі Старим Новим роком! Бажаю, щоб старий рік забрав усе погане. А в новому було багато того, чого не можна купити за гроші: здоров'я та справжнє щастя! Ще бажаю багато-багато цих самих грошей, щоб можна було купити все, чого душа забажає!

Вітаю зі Старим Новим роком! Від душі та щирого серця бажаю взяти з собою в 2019 рік все тільки найкраще і найсвітліше, залишивши в минулому образи та печалі. Налаштуйтеся на оптимістичну хвилю життя! Подаруйте близьким радість і гарний настрій! Вірте в мрію! Ідіть впевнено прямою дорогою щастя!

Друзям до Старого Нового року виберіть текстові привітання з наступних:

Дорогі друзі! Вітаємо зі Старим Новим роком, який прийшов, щоб перевірити, як впорався з цим святом його новий молодий попередник! І щоб побажати вам тільки найщасливіших і найрадісніших днів! Наповнюйте цей рік цікавими і важливими подіями! Бажаємо бути неймовірно щасливими, успішними і найвезучішими!

Дорогі друзі! Нехай Новий рік, який ми відзначаємо сьогодні за старим стилем, подарує нам усім взаєморозуміння і вогник романтики! Нехай цей рік буде чарівним і дивним! Нехай у всіх вас буде стільки щасливих днів і радостей, скільки сніжинок у величезному заметі! Давайте піклуватися один про одного у важку хвилину, підтримувати і отримувати все, чого побажаємо!

Вітаю вас, мої дорогі друзі, зі Старим Новим роком! Бажаю всім щастя, добра і миру, яскравих фарб любові та прекрасних мелодій щастя! Удачі, стабільності, здоров'я і радості! Будьте щасливі, кохані та здорові!

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Деякі з них відмінно підійдуть подрузі або другу. Але якщо ви хочете 13 або 14 січня привітати зі святом коханого чоловіка або кохану дівчину, тоді вам краще підійдуть привітання в прозі зі словами кохання.

Вітальні слова, смски коханому чоловікові та любій дівчині

Старий Новий рік - чудове свято, що прийшло до нас ще з дитинства. Нехай і зараз у вас все складається так, як хочеться! Якщо вам віршики вже порядком набридли, вибирайте для коханої дівчини гарне ліричне побажання. Воно може бути коротке або довге:

Що може бути кращим за таке чудове свято, як Старий Новий рік? Мила, впусти в своє життя частинку щастя і віри в прекрасне майбутнє! Кохаю тебе безмежно! Вір у те, що ми неодмінно не тільки зустрінемо Старий Новий рік разом, але й проведемо всі 12 місяців у році разом. Будь щаслива, моя найкраща дівчино!

Моя кохана! Хочу, щоб у тебе якомога частіше була казка за вікнами! Нехай всі дні майбутнього року будуть дивовижними, яскравими і неповторними! Щоб ти ніколи не стикалася із сумом та смутком! Щоб кожна твоя ідея втілювалася в життя! Нехай тебе не лякають труднощі, я все допоможу тобі подолати! Зі Старим Новим роком тебе, моє маленьке улюблене щастя!

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Кохана, ніжна, красива, розумна, креативна, неабияка! Ти - щастя мого життч! Завжди залишайся милою і своєрідною! І продовжуй радувати мене своїм чудовим характером! Нехай майбутній рік буде повним приємних несподіванок і понесе з собою в далеке минуле все те погане, що було колись. Бажаю нескінченного щастя, до якого неодмінно я буду причетний!

Сьогодні ми, прощаючись із попереднім роком, вступаємо в новий 2019-й. Старий рік був незабутнім, адже життя - неповторне, і кожне її мить особлива. Нехай і були якісь негаразди, образи. Але було в ньому і багато гарного. Нехай 2019 рік принесе ще більше хорошого! А всього поганого і негативного буде якомога менше!

Для коханого хлопця або чоловіка підійдуть красиві новорічні картинки, довгі привітання і короткі повідомлення в прозі на тему про рік, що минає:

Сьогодні, рідний, Старий Новий рік! Бажаю, щоб дні нового року були у100 разів крутішими, успішнішими, веселішими і щасливішими, ніж минулого! Коханий, не втрачай впевненості у собі! І нехай тобі в усьому щастить весь рік!

Мій коханий і найрідніший! Нехай ти і сильний чоловік, але іноді в житті трапляються неприємності, коли опускаються руки. Я в усьому буду тебе підтримувати! Бажаю, щоб всі негаразди залишилися в минулому році. А в цьому тебе оточували кохання, здоров'я, щастя і радість! Я так рада, що ти є в моєму житті! Спасибі за те, що ти завжди поруч, за твою підтримку, ніжність і любов!

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Мій милий, чудовий, коханий! Зі Старим Новим роком! Нехай твої колишні досягнення доносяться відгомонами слави в цьому році! А новий рік принесе масу можливостей для реалізації нових планів, бажань і мрій! Дарую тобі здоров'я та удачу, своє кохання, пристрасть і ніжність!

Єдиний мій! Якою б холодною не була зима, поруч із тобою мені завжди тепло і затишно. Усередині тебе завжди сонце! Залишайся таким же променистим, сонечко моє!

Дорогий мій, хочу привітати тебе зі Старим Новим роком і сказати, як сильно кохаю тебе! Ти мій найвірніший, найщиріший, найнадійніший, найсильніший і найласкавіший чоловік!

Мій єдиний! Зі Старим Новим роком! Дякую за кожен день і кожну хвилину щастя, що ти даруєш мені. Ти робиш мене найщасливішою на всьому білому світі! Бажаю оптимізму, невичерпної енергії, побільше радісних моментів і приємних несподіванок! А в хвилини смутку не забувай, що вдома на тебе завжди чекає кохана.

Зі Старим Новим роком, коханий! Як здорово, що ти є у мене. Як добре, що я можу тебе любити, цілувати, обіймати. Ти - моя найближча і найрідніша людина. Після того, як я зустріла тебе, моє життя заграло найяскравішими фарбами. Нехай наступний рік принесе тобі багато прекрасних днів! Бажаю тобі стільки щастя, щоб купатися в ньому і не тонути!

Старий Новий рік
Старий Новий рік

Дорогий мій! Спасибі за те, що ти завжди поруч. Мені з тобою легко і просто. Знаю, що в будь-якій ситуації можу на тебе покластися. Тож нехай у цьому рік наше спільне життя стає тільки міцнішим. Зі Старим Новим роком тебе, коханий!

Старий Новий рік - це той час, коли потрібно назавжди попрощатися з усім поганим і негативним, провести старі думки і поганий настрій. Відкрийте свої серця для чогось нового!

Серйозні та прикольні статуси напередодні Старого Нового року

Якщо ви шукайте красиві або смішні статуси на Старий Новий рік, тоді порадуйте себе і своїх друзів наступними думками:

Не встигли ми відійти від святкування Нового року, як настав Старий. Блін, знову пити доведеться...

Старий Новий рік переможно завершує марафон. Згадайте, скільки днів заповітних, яскравих, світлих було в ньому! Нехай він у пам'яті живе Старий Новий рік!

Знову чарки піднімаємо, знову тости говоримо, Старий Новий рік зустрічаємо, і долі дякуємо!

Листівка на старий Новий рік
Листівка на старий Новий рік

Старий Новий рік - це можливість витратити всі гроші, якщо цього не вийшло зробити в кінці грудня і на самому початку січня. Не прогав свій шанс!

Сьогодні знову до нас повернеться улюблене свято - Новий рік! Нехай Старим він у нас зветься, але ми так само чекаємо його прихід!

Яка краса - Старий Новий рік! Адже він - це секонд-хенд від Нового року, тільки в гарному стані.

Старий Новий рік - це Новий рік в анабіозі: 2 тижні не приходячи до тями.

Олів'є, оселедець, гускп!.. У Старий рік знову нап'юся!

Знову позитивчик у народа: «Здрастуй, Старий Новий рік!»

Ось прийшов до нас Старий рік. Ти тримайся, мій народ! Знову горілку наливай і від щирого серця гуляй!

Жирне не лізе, алкоголь не пре. Здохнемо, але відсвяткуємо Старий Новий рік!

Старий рік прийшов, а бухають, як на новий.

Листівка на старий Новий рік
Листівка на старий Новий рік

Старий Новий рік - це не свято. Це контрольний постріл у печінку.

Новорічний настрій - це коли радий бачити навіть тих, хто помилився дверима.

Новий рік підкрався тихо, в голові плутанина: чи то Старий, чи то новий..., тільки був би непоганий...

Я, як шампанське: можу бути грайливою, а можу і в голову дати.

Загадавши бажання, скинувши вантаж турбот, зустрінемо добре свято - Старий Новий рік!

Ось і Старий Новий рік у двері постукав, від передсвяткових клопотів у двері до нас увірвався!

Оригінальне привітання може бути смішне. Повеселіть друзів приколами! Відчиніть двері новим жартам, веселощам, радості та сміху!

Листівка на старий Новий рік
Листівка на старий Новий рік

Найсмішніші привітання в прозі, листівки, фото, приколи

Не тільки віршик може бути смішним, а й привітання в прозі:

Бажаю в цьому році знемагати від щастя, мучитися, куди витратити гроші, відчувати слабкість від палкого кохання, переживати напади запаморочення від широких можливостей і маятися нападами нестримного сміху!

Кажуть, як складеться побачення зі Старим Новим роком, так він і пройде. А ви, як і всі пристойні люди, зустрічаєте його за столом, в міру випиваючи і ситно закусюючи. Так ось! Якщо доведеться пити і поглинати їжу цілий рік, то нехай ці напої будуть елітними, а страви вишуканими і корисними. Зі Старим Новим роком!

Листівка зі Старим Новим роком
Листівка зі Старим Новим роком

Бажаю одягатися від кутюр, відпочивати в розкішних здравницях, їздити на машинах преміум класу. А головне - занурюватися в кохання, вірити в себе, не пасувати і ні за що не відкидати свою мрію!

Бажаю відірватися, натанцюватися, але не напитися і під столом не валятися!

Жартів і веселощів, турбот, які є значущими, подарунків і хлопавок, щоб не мучило похмілля вас весь прийдешній рік!

Їжте, пийте, веселіться і йдіть весь час вперед! Прикольний час прийшов для веселощів і потіхи. Святкуйте із розмахом Старий Новий рік!

Складіть гроші в засіки, від душі повеселіться! Старий Новий рік прийшов - спати ви не лягайте, адже післязавтра - похмілля!

Вірте в дива, залишайте все погане в минулому! Беріть із собою в майбутнє відмінний настрій і дзвінкий сміх! Радісних миттєвостей і щасливого мирного життя всім українцям! Нехай ніщо вас не турбує, і в кожній оселі звучать пісні! Зі Старим Новим роком! Будьте коханими і щасливими!