У новому 2019 року в зодіакальному прогнозі декого буде супроводжувати особлива удача і в житті, і у бізнесі.

За словами відомого астролога Павла Глоби, на три знаки Зодіаку в цьому році чекає біла смуга успіху.

Телець
Людям, які народилися під знаком Тельця, зірки покажуть свою прихильність: щастя і удача будуть на їхньому боці. Особливо слід звернути увагу на перше півріччя: переважна більшість починань в цей період дасть щедрі плоди і фантастичні результати. Гаманець Тельців в 2019 року також не буде пустувати, адже фінансову підтримку забезпечить Плутон.

Діва
Для Дів 2019 рік подарує удачу у всіх сферах життя. Як зазначає астролог Павло Глоба, в першому півріччі є шанс реалізувати всі свої плани і мрії. Для планомірного досягнення успіху варто звернути увагу на складання карти успіху, що допоможе досягти бажаного і в фінансовій сфері.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Скорпіон
Для Скорпіонів рік, що наступив, може стати одним з найуспішніших. Адже турботливий Марс обдарує своїх підопічних у першому півріччі величезним запасом енергії і сил, а протягом всього року протегувати Скорпіонам буде Плутон. Однак астролог Павло Глоба попередив, що в перші три місяці 2019 року Скорпіонів можуть підстерігати несподівані перешкоди, проте їхнє подолання обіцяє фантастичні досягнення.

Нагадаємо, астрологи визначили королеву знаків Зодіаку: розумна, творча і успішна. Ці жінки володіють розумом, красою і почуттям гумору.

Як повідомляв портал Знай.ua, неймовірне фінансове благополуччя, за словами астрологів, дістанеться трьом знакам Зодіаку.

Також Знай.ua писав, відомий астролог Павло Глоба склав гороскоп для кожного зі знаків Зодіаку на 2019 рік