У мережі запустили новий вельми незвичайний челлендж. Користувачі соціальної мережі Tik Tok почали створювати незвичайні портрети. Вся фішка в тому, що малюють вони не на папері і навіть не на дереві, а на справжнісінькому картоплі. Своїми роботами користувачі діляться під спеціальним хештегом #potatoportrait. Для створення малюнків та прикраси картоплин вони використовують найрізноманітніші засоби і матеріали: перуки, декоративну косметику і навіть накладні вії. І все це для того, щоб зробити картопля максимально схожим на людину.

Челлендж стартував завдяки користувачці з ніком elona_balasyan. Вона розповіла, що свою картоплину вона розмальовувала неймовірно довго - цілих 2 години. Але воно, безумовно, було того варте. Результат порадував і саму дівчину, та інших користувачів.

Дівчина поділилася відео, на яке записала процес створення портрета. Вона почала з нанесення тонального крему, потім намалювала брови, очі, вії і губи. Образ чудово доповнив перуку з красивих густого волосся. Звичайна картоплина перетворилася на милу привабливу дівчину.

Цей ролик став популярним, і до elona_balasyan почали приєднуватися й інші користувачі. Вони теж вирішили створити цікаві творіння. Так і виник хештег #potatoportrait.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

На картопляних бульбах люди не просто малювали випадкові особи, вони зображали знаменитостей. Так світ зміг побачити американського репера XXXTentacion і легендарного Майкла Джексона.

Багато портретів вийшли досить реалістичними.

Крім прикрас і косметики в хід пішли навіть домашні тварини.

"Знай.uа" вже писав: хоррор "Пташиний короб" сильно вплинув на глядачів. Тепер вони намагаються наосліп прогулятися вулицями, помитися чи нафарбувати губи

А також: у Twitter запустили незвичайний флешмоб, користувачі дивують своєю фантазією. Оля перетворилася на Олів'є, а Гера - на Геральта з Ривии

Нагадаємо: Усик оригінально підтримав Адель