Нанесена образа розпалює в душі справжню бурю, яку можна вговтати лише розплатою. І поки помста не здійсниться, вона буде спалювати людину зсередини.

5. БЛИЗНЮКИ

Близнюки займають гідне місце в рейтингу найбільш мстивих знаків Зодіаку, а все тому, що ніколи не пропустять і не залишать без відповіді негатив у свою сторону. Близнюки не дадуть в обличчя кривднику, вони, скоріше, зроблять вигляд, ніби не чули або не знали про образу, але в їх голові тут же почне визрівати план помсти.

4. ЛЕВ

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

При всій добродушності і легкості в спілкуванні, представники знаку Лев – особистості злопам'ятні і мстиві. Але, що характерно, Лев мстить миттєво, відразу після того, як йому нанесли образу. Причому агресія цієї людини настільки велика, що за своєю силою перевершує лють будь-якого іншого представника знака Зодіаку. Лев з легкістю пустить в хід кулаки і заспокоїться, лише добряче побивши жертву. Але найкращим спокутою буде пустити кривдника на сміх, принизити і розмазати його на очах громадськості.

3. ТЕЛЕЦЬ

Образливі і злегка наївні представники знаку Телець просто не могли не потрапити в цей рейтинг. Яскраві представники стихії Землі болісно реагують на тих, хто не оцінює їх по достоїнству, намагається жартувати над Тілами або "ставити їм палки в колеса" з допомогою нечесної гри. Будь-яка несправедливість призводить Тільця в лють, підпорядковуючи всі його сили і думки одному бажанню – помсти!

2. ДІВА

Діви – дуже цілеспрямовані особистості, які завжди домагаються свого. А враховуючи їх злопам'ятність можна тільки уявити, що чекає людину, яка серйозно образить Діву. Взагалі Діви добрі за характером і ніколи не прагнуть заподіяти шкоду іншим людям, але якщо їх образити або нашкодити їх сім'ї, добре серце Діви може стати дуже злим! А люті цього представника стихії Землі варто боятися всім.

1. СКОРПІОН

Скорпіона називають найнебезпечнішим представником зодіакальної плеяди. Цьому сприяє жорстокий і безкомпромісний характер представників цього знаку, який не зупиниться ні перед чим, якщо йому або його близьким завдадуть образу. Скорпіонів не можна назвати образливими, але отримавши удар, вони тут же починають розробляти план помсти, причому жорстокої помсти, кровожерливої і витонченою.

Нагадаємо, плекають свої образи, як дітей: топ-5 злопам'ятних знаків Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, гороскоп особливих щасливців: астрологи сказали, кому найбільше пощастить у 2019. Павло Глоба дав новий астрологічний прогноз на 2019 рік.

Знай. ua писав, що свобода понад усе: топ незалежних жінок за знаком Зодіаку.