Астрологи розповіли, кому із знаків Зодіаку в 2019 році пощастить найбільше, як уникнути неприємностей та знайти шлях до багатства.

Тільці, Діви та Козероги

За словами астрологів, саме у цих знаків Зодіаку найвищі шанси на успіх. Оскільки стихія Земля - покровителька року, то у цих знаків з'явиться багато можливостей підвищити дохід, зайняти високооплачувану посаду, отримати вигідну пропозицію, а можливо, й відкрити власний бізнес.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Фактор везіння буде дуже важливим: щоб позитивні прогнози збулися, необхідно помітити вигідні можливості в потоці випадкових подій, опинитися в потрібному місці в потрібний час, інтуїтивно відрізнити вигідні пропозиції від ризикованих і небезпечних.

Овни, Леви та Стрільці

Представникам Вогню також випаде шанс поліпшити своє матеріальне становище.

Астрологи прогнозують успіхи в кар'єрі, солідний та стабільний прибуток, а ткож нові фінансові джерела. Однак багато успіхи в житті вогняних знаків будуть залежати від їхніх стосунків з оточенням.

Раки, Скорпіони та Риби

2019 рік може принести багато позитивних змін і перемог у діловій і фінансовій сфері. Проте астрологи попереджають: багато рис характеру, притаманних представникам Води, суперечать енергетиці Свині.

Нерішучість, надмірна мрійливість, схильність відкладати справи на потім — все це може призвести до того, що ці знаки упустять вигідні можливості й не наблизяться до своїх цілей.

Близнюки, Терези та Водолії

В 2019 році буде потрібна наполегливість і цілеспрямованість. Астрологи прогнозують вдалі зміни в роботі і справах, але деякі риси характеру, які мають представники повітряної стихії, можуть перешкодити успіху.

Стихія Землі символізує відповідальність, підштовхує до планування й поступового досягнення поставлених цілей, а представники Повітря більше схильні до імпровізації, непослідовності, роботі "за натхненням". У 2019 році цей метод буде менш продуктивним, ніж зазвичай, і люди, які будуть застосовувати звичну тактику, можуть зіткнутися з матеріальними проблемами.

Нагадаємо, астрологи розповіли, які зміни у особистому житті варто очікувати у прийдешньому році представникам усіх знаків Зодіаку.

Як повідомляв раніше Знай.ua, астрологи назвали найбільш мстиві знаки Зодіаку, вони можуть отруїти усе ваше життя.

Також Знай.ua писав про те, що астрологи розповіли, які варто вправи застосовувати кожному зі знаків Зодіаку, щоб втратити зайву вагу.