Популярна українська співачка, Оля Полякова відсвяткувала свій 35 день народження в Таїланді.

Про це повідомляють ЗМІ.

Наразі вже відомо, що святкування відбулось на острові Самуї, де співачка зняла розкішну віллу.

Відомо, що святкування пройшло у вузькому сімейному колі, де були присутні чоловік з доньками та родина продюсера Михайла Ясинського.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відзначається, що співачка разом з дівчатками вбралися в яскраві національні костюми з оригінальними головними уборами та прикрасами, які вони попередньо купили в місцевому магазині. З частувань обрали екзотичні фрукти і страви національної кухні.

Разом з тим варто відзначити, що 7 січня відома українська Оля Полякова відсвткувала ювілей. Співачці виповнюється 35 років.

В честь дня народження артистки пропонуємо вам кілька цікавих фактів про неї.

Діапазон 3 октави

Не всі знають, що за плечима Полякової консерваторське минуле. Розвесела виконавиця хіта "Шльопки" має диплом оперної співачки. Артистка також закінчила Київський національний університет культури і мистецтв по класу естрадного вокалу.

Найдовші ноги України

Полякова крім унікального голосу є володаркою найдовших ніг України. При зрості 180 см довжина ніг співачки становить 127 см. І це дійсно привід для гордості.

Сама гастролююча артистка

Оля Полякова є однією з найбільш працьовитих артисток українського шоу-бізнесу. За свої труди вона неодноразово отримувала різні премії і нагороди.

Представила шоу світового масштабу "Королева Ночі"

У жовтні 2018 року співачка представила у столичному Палаці спорту феєричне шоу "Королева ночі". Виконавиця презентувала нову програму, створену з застосуванням високих технологій і новітніми режисерськими рішеннями. Загальна вага сценічних конструкцій становила 245 тонн. А сама Полякова змінила за вечір кілька яскравих образів.

Успішний капітан команд у програмі "Ліга сміху"

Оля Полякова володіє відмінним почуттям гумору. Співачка була в складі тренерів четвертого сезону шоу "Ліги сміху" на каналі "1+1", де показала себе як гідного суперника на право перемоги змагаючись з успішними коміками і провідними і отримала звання "тренер-чемпіон-2018".

Нагадаємо, російські шанувальники рознесли концерт Лободи у Москві.

Як повідомляв "Знай.ua", Оля Полякова показала, як виглядала на самому початку своєї кар'єри.

Також "Знай.ua" писав, що донька Полякової показала струнку фігуру в розкішному купальнику.

Оля Полякова - Лед тронулся. Концерт "Королева ночі"