21 січня буде так зване «криваве затемнення» Місяця – небезпечний час для самопочуття і нових починань, розповіла відома астролог з Києва Олена Осипенко. Прогнози та поради експерта передає видання Факти. За даними, наданими астрологом, затемнення почнеться 21 січня о 07:34 за київським часом і триватиме до 10:54. Тінь Землі закриє супутник, Місяць набуде моторошного червоно-бурого відтінку. Осипенко розповіла, що дане явище надасть особливо сильний вплив на все Суще на Землі, так як воно станеться під час повного місяця, коли супутник підходить до Землі максимально близько, а емоційний фон у людей підвищений.

За день до і протягом доби після затемнення складається особливо сприятлива ситуація для того, щоб остаточно кинути палити і відмовитися від інших шкідливих звичок, заявила Олена Осипенко. Але потрібно чітко усвідомлювати: розташування небесних тіл і передумови, які в згідно з цим виникають, не виконають за вас роботу повинні зібрати волю в кулак, і змусити себе відмовитися від того, що губить ваше здоров'я. Затемнення лише створює для цього сприятливий фон.

Напередодні, під і в протягом дня після затемнення слід особливо ретельно стежити за своїми емоціями і поведінкою: намагайтеся бути врівноваженими, налаштовуйте себе на позитивний лад, не пускайте в душу злість, адже вона руйнує вас зсередини. У період затемнення згубна сила негативних емоцій посилюється, завдає максимальний шкоду. Не шукайте причини неприємностей і негараздів у навколишніх, знайдіть причини собі.

Ще один важливий момент: 24 січня включно не варто починати нові соціальні і фінансові проекти реалізацією можуть виникнути проблеми. Так що не поспішайте, ретельно обмірковуйте ваші плани, шукайте, що варто оптимізувати, поліпшити ваших справах. Але не кидайтеся виправляти виявлені недоліки зачекайте поки настане більш сприятливий період у плані розташування небесних тел.

Також це прекрасний день для того, щоб знайти примирення, відновити гармонію у відносинах, позбутися страхів і постаратися подолати свої внутрішні бар'єри, які заважають щасливого життя.

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадаємо, Знай.ua екстрасенс назвав дні ангела-хранителя: як і коли потрібно загадати бажання. Екстрасенс порадила приділити в ці дати увагу молитвам.

Як повідомляв Знай.ua в Україні очікується криваве супермісяць: бережіть свої голови. Місячне Затемнення відбудеться в знаку Лев.

Знай. ua писав, що світ попередили про криваве затьмарення: вже 21 січня. Вчені попередили українців, чого від нього очікувати.

Нагадаємо, раніше Знай. ua публікував гороскоп на тиждень 21-28 січня. Життя Раків стане більш спокійною, а чого очікувати іншим знакам Зодіаку?