Студія "Квартал 95" показала один з гумористичних номерів в шоу "Ліга сміху" про роботу і податки які потрібно буде платити якщо піти трудиться.

Відповідне відео з'явилось на офіційній сторінці гумористів в Facebook.

"Якщо у мене будуть ноги, мені доведеться ходити на роботу. А якщо я буду ходити на роботу, мені доведеться платити податки. А ти бачила, які зараз податки ?! Мені доведеться красти ...!", - підписали до відео кварталівці.

Русалочка, Мозги и биткоин - До Слез | Лига Смеха 2018

"Если у меня будут ноги, мне придется ходить на работу. А если я буду ходить на работу, мне придется платить налоги. А ты видела, какие сейчас налоги?! Мне придется воровать...!"

Geplaatst door Студия "Квартал 95" op Dinsdag 22 januari 2019

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що відомий гуморист Студії "Квартал 95", кандидат у президенти України Володимир Зеленський заявив, що перше рішення у випадку його перемоги на виборах, давно визначене – це буде особиста розмова із президентом РФ Володимиром Путіним стосовно тимчасово окупованих територій Донбасу та анексованого Криму.

Він стверджує, що у будь-якому випадку спробує домовитися із Кремлем, тому що володіє "залізними аргументами":

"Перш за все хочу, щоб перестали стріляти. Ось ці домовленості, думаю, не дуже складні. Мені здається, що можна домовитися. Перше — перестати вбивати. Це важливо — зберегти наших людей", - підкреслив Зеленський.

"Звичайно, я б дуже хотів, щоб вони працювали. Я б хотів додати до Мінських домовленостей, можливо, ще трохи, можливо, переформатувати це коло, може, залучити ще інші західні країни... Треба їх якось коригувати, треба їх розвивати, сильніше..." — додав він.

Крім цього, гуморист відкинув будь-які пропозиції про амністію бойовиків на Донбасі:

"Вони вбивали наших людей. Що значить підете? Я взагалі проти того, щоб нам, незалежній країні, говорили: "Значить так, повна амністія". Звичайно, ніхто на це не піде! У нас є своя країна, вона незалежна. Тому треба все робити максимально, щоб повернути всі території. Напевно, не швидко, але у нас є варіант — зупинити стрілянину. Домовитися про це можна? Можна. Тому що ніхто не хоче, щоб люди гинули. Думаю, про це домовимося. А потім піднімемо нашу країну ", - підсумував автор "Кварталу 95", додавши, що остаточно вирішив піти зі сцени через політичну діяльність.

Нагадаємо, Зеленський пояснив різницю між слугою народу та Порошенком.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський запускає електронне голосування.

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський обзавівся непотоплюваним помічником.

Тактика Змінилася - Голосуємо за Зеленського