Відомий український комік Володимир Зеленський, який нещодавно заявив про президентські амбіції, назвав українцям кілька імен членів своєї майбутньої політичної команди. З цими людьми Зеленський планує поборотися за крісло президента України.

Відомо, що багато помічників зірки гумору з його компанії "Квартал 95", з якими він співпрацює понад 20 років. Про це пише портал "Політека".

Поки що Володимир Зеленський не поспішає називати імена всіх своїх сподвижників з відомих тільки йому причин. Поки що в команді Зеленського переважають вихідці з Кривого Рогу. Це не дивно, адже саме там народилася команда КВК "95 квартал", на основі якої Володимир Зеленський та його команда побудували дуже успішний бізнес-проект.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

З Кривого Рогу юрист студії "Квартал 95" Іван Баканин, а також брати Сергій і Борис Шефіри, керуючі студією.

Також членами своєї команди Володимир Зеленський назвав сценариста Юрія Костюка, спеціаліста по комерційній співпраці Сергія Трофімова, дизайнера Міхала Валєєва та юриста Руслана Стефанчука. Не назвав Володимир Зеленський лікаря Євгенія Комаровського, якого він раніше хотів зробити міністром охорони здоров'я, в разі успіху на виборах.

Варто нагадати, що скандал із забороною фільму за участю кандидата в президенти України Володимира Зеленського ("Козання у великому місті 2") набирає обертів, особливо після розслідування стосовно бізнесу в РФ і спростування зі сторони самого гумориста.

Нещодавно заступник голови громадської ради Міністерства культури РФ Павло Пожигайло заявив, що не бачить причин відмовляти у фінансуванні фільмів компаній, пов'язаних з Володимиром Зеленським.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на телеканалі 1 + 1 вибачилися за новорічну заяву Володимира Зеленського. Зазначається, що Зеленський назвав "технічною помилкою" те, що його новорічне привітання на каналі 1 + 1, де він заявив про намір йти у президенти, показали перед курантами замість традиційної промови президента.

Нагадаємо, новий комедійний номер "Кварталу 95" із Зеленським став справжнім хітом.

Як повідомляв Знай.uа Луценко назвав роль Кучми у вбивстві Гонгадзе: воля диктатора.

Знай.uа писав, Зеленський поділився з українцями святковою таємницею: є ідея.