В ефірі телеканалу "ZIK" автомайдановець Сергій Поярков розповів, як ставиться до кандидата в президенти України Володимира Зеленського, передає ПолітНавигатор.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

"Об'єднує націю - моральний авторитет. Давайте подивимося на Зеленського як на противагу морального авторитету: людина живе за гроші олігарха Коломойського і стовідсотково від нього залежний. Тому що всі українські канали збиткові, чутки про те, що Коломойський Зеленському заборгував – це чутки, документів ми не бачили, але розуміємо – він годується від одного олігарха, і це доводиться наступними фактами" - розповів Поярков.

Автомайданщик попередив, що всі, хто збирається голосувати за Зеленського, будуть жорстоко розчаровані.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Сто відсотків "намахають". Я з цього приводу згадую, коли сидять два народних депутата, коли ще наливали в їдальні Верховної Ради, і згадують перебудовне минуле. Два важливих, один з опозиції, а інший від влади. І вони вже кваснули добре, і один іншому каже: "А пам'ятаєш, як ми на вокзалі? Я низову кульку катаю, а ти верхову, мене прикриваєш" – ось так обов'язково! Якщо ти знаєш людину, яка катає кульку – це Коломойський, і людину, яка прикриває. І низового знаємо, і верхового!", – заявив він.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Раніше ми писали, що українська телеведуча, актриса Анастасія Коротка, відома по шоу "Орел і Решка" розповіла пікантні подробиці про спільну роботу з гумористом Володимиром Зеленським. Зокрема, зірка згадала ефектний поцілунок і те, як до цього поставився її чоловік Андрій Бідняков.

Настя зіграла одну з головних ролей в романтичній комедії "Кварталу 95" - "Я, ти, він. Вона". Коханого її героїні зіграв Володимир Зеленський. Акторам доводилося цілуватися на зйомках.