У середу, 5 грудня, українська співачка і телеведуча Регіна Тодоренко народила первістка у одній з московських клінік.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Про це повідомляють російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що дитина з'явилася на світ 5 грудня у пологовому будинку № 29 імені Н.Е.Баумана в Москві.

Радісну новину також підтвердив новоспечений молодий батько Влад Топалов.

Влад Топалов
Влад Топалов

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Чоловік розповів, як відбулися пологи і як почувають себе мама і малюк. За словами співака, син з'явився на світ з вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів. Також артист зазначив, що наразі Регіна та її первісток почувають себе добре.

Топалов і Тодоренко
Топалов і Тодоренко

Варто також зазначити, що пара зіграла весілля всього кілька днів тому, причому таємно від представників ЗМІ та громадськості в цілому. Сама церемонія була закритою, на якій були присутні лише близькі родичі.


Нагадаємо, у середу, 5 грудня, стало відомо, що у знаменитої української телеведучої Регіни Тодоренко і популярного російського співака Влада Топалова народився первісток.

Про це зараз пишуть росЗМІ.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Так, пара до останнього не підтверджувала вагітність дівчини. І лише, коли живіт вже було складно приховати за об'ємним одягом, вони зізналися, що скоро вперше стануть батьками.

Раніше Знай.uа писав про те, що популярна телеведуча, зірка шоу "Орел і решка" 28-річна телеведуча Регіна Тодоренко і її чоловік, 33-річний співак Влад Топалов вперше стали батьками. У зіркової пари народився син.

Регіна Тодоренко і Влад Топалов
Регіна Тодоренко і Влад Топалов

Про це повідомляє StarHit.

Як повідомляють російські ЗМІ, пологи пройшли в одній з московських клінік. Влад також був присутній з дружиною.

Регіна Тодоренко
Регіна Тодоренко

Поки Регіна намагається не поширюватися про радісну подію. А ось Влад Топалов підтвердив журналістам, що він став батьком. За словами музиканта, у них з Тодоренко народився син вагою 3690 грамів і зростом 59 сантиметрів.

Також Знай.uа повідомляв, що 5 грудня Регіна Тодоренко вперше стала мамою і народила хлопчика, ім'я якого поки невідомо.