Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. 5 грудня знаменитість вперше стала мамою і народила хлопчика, ім'я якого поки невідомо. Так, через кілька годин після пологів артистка виставила перший пост у соцмережі, чим дуже здивувала фанатів. Під забавним і досить старим фото Регіна написала, як обожнює свою роботу і готова як і раніше працювати по 12 годин.

За годину кадр зібрав понад 71 тис. лайків. Фолловери залишилися в шоці, адже чекали фото малюка або хоч якусь інформацію про те, як пройшли пологи:

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.