Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і зараз перебуває на останніх термінах вагітності, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала милу фотографію, на якій показала, як займається йогою.

Так, на фотографії Регіна позує у чорному комбінезоні, який підкреслює всі вигини на тілі зірки, особливо величезний вагітний живіт. Тодоренко стоїть у кумедній позі, витягнувши руку вгору, її волосся зібране в пучок, а на обличчі не видно макіяжу. У підписі до фото телеведуча розповіла, як йога допомагає їй розслаблятися під час виношування дитини.

"Іноді здається, що весь світ налаштований проти тебе, що ти один такий класний і геніальний, а всі навколо – придурки, що у тебе так багато бажання створювати, а все найкраще дістається іншим! У такі моменти я споглядаю, сканую себе, щоб визначити, де саме я повернула не туди, аналізую кожен крок, тому що мені важливо зрозуміти, чи необхідну кількість сил я доклала, щоб отримати «ТАК». Моя улюблена цитата з фільму «Москва сльозам не вірить» - «Мене не цікавить, чому ні. Мене цікавить, що ви зробили, щоб було « ТАК». Так і живу, кожен раз замислюючись, чи не замало я докладаю зусиль, щоб отримати бажаний результат! І цей принцип працює у всьому: родина, робота, відпочинок і т. д. А Йога дуже допомагає у важкі моменти призупинити суєту в організмі, поспостерігати, налагодити всі процеси і знову запустити механізм! З яким девізом ви по життю йдете?", - написала Регіна у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року
Показати ще

Шанувальники почали коментувати нову публікацію на сторінці телезірки, адже вона нікого не залишила байдужим. Багато роблять Тодоренко компліменти, пишуть приємні слова і побажання, висловлюючи своє захоплення. А деякі вже не можуть дочекатися, коли телеведуча народить.

Нагадаємо, вагітна Тодоренко поділилася планами на майбутнє, і дитина в них не входить.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Тодоренко і Топалов показали ідеальну осінь.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала, як виглядала до знайомства з Топаловим.