Берлінський зоопарк виклав у мережу зворушливий і неймовірно милий відеозапис. На ньому можна побачити, як дитинча полярної ведмедиці по кличці Тоня обіймається зі своєю мамою і вчиться ходити. Малюк робить це дуже обережно, з ентузіазмом і ще незграбно. Але завдяки підтримці мами у нього все вийде.

Ролик вийшов дійсно приголомшливим. Користувачі від нього в захваті

Відвідувачам зоопарку білого ведмежати покажуть лише навесні – він ще зовсім маленький. Поки що він насолоджується іграми, їсть і спить.

Він з'явився на світ на початку грудня. Берлінський зоопарк поділився в мережі фотографіями та відео з білою ведмедицею з немовлям з камери спостереження.

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

Співробітники зоопарку почали здогадуватися про те, що ведмедиця Тоня вагітна, коли її вага збільшилася з 230 кілограмів до 390. Полярні ведмеді досить небезпечні, тому у ветеринарів не було можливості дослідити тварину ультразвуків без загальної анестезії, яка є небезпечною для дитинчати.

У звіринці всі дуже зраділи народження малюка. Раніше зіркою Берлінського зоопарку був ведмідь по кличці Батіг, але він помер в 2011 році.

Цікавим фактом є те, що працівники зоопарку поки що не визначили стать дитинча. Вони зможуть це зробити лише через кілька тижнів, коли з'являться статеві ознаки.

Малюка на час відлучать від матері, щоб вона відпочила. На жаль, ведмедиця Тоня вже втратила двох діток. Співробітники зоопарку уважно стежать за її здоров'ям і здоров'ям її малюка. Вони особливо уважні до них обох і роблять все можливе, щоб тварини вижили, адже середовища малюків білих ведмедів смертність досить висока.

"Знай.uа" вже писав про те, що співробітники Берлінського зоопарку зняли на відео народження ведмедика

Читайте також: сотні білих ведмедів влаштували звану вечерю

Нагадаємо: ведмедицю врятували від лап циркачів