Роджер Федерер – відомий швейцарський футболіст. Він не зміг потрапити в роздягальню на Відкритому чемпіонаті з тенісу. Охоронець його не пустив, тому що у нього не було бейджика. Як виявилося, навіть легенда спорту повинна носити бейджик. Правила стосуються абсолютно всіх. Ну, або охоронець просто його не впізнав.

Роджер Федерер є володарем 20 титулів Великого шолома і шестиразовим чемпіоном Мельбурн-Парку. Він став єдиним чоловіком, який найдовше протримався на першому місці в світовому рейтингу. А також це один з найбільш відомих спортсменів у світі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

В цю неділю в соціальних мережах з'явився відеозапис, який розвеселив користувачів і водночас спантеличив і збентежив їх. На ролику видно, як охоронець зупиняє Роджера біля входу у роздягальню на турнірі Великого шолома.

Охоронець повідомив тенісистові, що у нього відсутній спеціальний турнірний пропуск, а тому він не може його впустити. Цей пропуск являє собою бейджик, на якому розміщені фотографія, штрих-код, посада та вказано ім'я. Такі пропуски отримують тренери, гравці, представники засобів масової інформації та інші учасники турніру.

Федерер вирішив, що не варто сперечатися з охоронцем. Він терпляче стояв і зберігав спокій. Чоловікові довелося чекати, поки підійдуть супроводжуючі його особи. Вони підтвердили особу тенісиста. І тільки після цього охоронець нарешті впустив його в роздягальню.

З одного боку, охоронця варто похвалити, адже він суворо дотримується правил і відмінно виконує свою роботу. Але з іншого – він повинен знати світових спортсменів в обличчя і робити все можливе для уникнення подібних ситуацій.

"Знай.uа" вже писав: Рібері опублікував фотографію зі стейком вартістю 1200 євро, фанатів це розлютило

А також: Харрі Кейн з родиною побував у зоопарку, де відзначився екстремальним вчинком

Нагадаємо: у мережі почали обговорювати, яким був би Інтернет під керівництвом типового баті