Павло Глоба не радить 24 січня брати на себе великі зобов'язання. Не рекомендується підписувати контракт, укладати угоду або кардинально міняти своє життя.

Уважно придивіться до своїх знайомих – не всі вони білі і пухнасті, навіть якщо спочатку вони створили собі таке враження.

Овен
Для них буде сприятливий період для любові, виступів, відвідування театру чи кіно. Саме час зачарувати кого-небудь із протилежної статі, нові знайомства будуть міцними і приємними.


Телець
Чудовий день, щоб відпочити і весело провести час. Зустрітися з друзями, романтичне побачення, похід в театр або музей, заняття творчістю – підійде будь-яке заняття, яке поліпшить ваш настрій і відновить енергетику.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Близнюки
Чудовий день, щоб оздоровити організм, особливо травну систему. Займіться дрібними справами, щоб вони не перетворили ваше життя в хаос. У четвер ви швидко і легко з ними впораєтеся.


Рак
Хороший день, щоб придбати гарні речі і предмети розкоші. Але подумайте, чи потрібні вони вам. Відмінним рішенням буде покупка косметики та одягу. Послуги перукаря відмінно підуть на користь вашому волоссю.

Лев
24 січня вам належить вирішення складних завдань. У цей день з'явиться щаслива можливість закласти міцний фундамент для вашого майбутнього — це стосується і роботи, і сімейних справ.

Діва
Вам треба дуже серйозно ставиться до своїх обов'язків, виявити стриманість і старанність. Є шанс зрушити з мертвої точки застряглі справи. Не варто бачити навколо лише проблеми. Позбавляєтеся від стресів та розважайтеся, під вечір змініть обстановку.


Ваги
Чудовий день, щоб здійснити серйозні плани, вкласти капітал і придбати нерухомість. Ваші мрії можуть збутися. Сексуальна енергія на підйомі. Непогано відзначити успіхи за гарним столом.

Скорпіон
Не варто різко міняти свою думку про людей, змінювати свої принципи. Можливе ускладнення у відносинах з протилежною статтю через нерозуміння. Може проявитися лінощі, ви можете потрапити в полон своїх фантазій.


Стрілець
День гарний для встановлення партнерських відносин та підписання договорів. Будьте обережні, можлива серйозна травма, яка вимагатиме тривалого лікування, але якщо проявити пильність, то нічого подібного не трапиться.


Козеріг
У спілкуванні з колегами, друзями, партнерами і навіть незнайомими людьми будьте тактовні, не допускайте прояви дратівливості або екстравагантності. Це може зіпсувати вашу репутацію, а то й взагалі привести до конфлікту.

Водолій
Ви захочете чогось нового. Займіться своєю зовнішністю. А от покупка техніки – не самий вдалий варіант.


Риби
День підійде, щоб впровадити нові проекти, проявити ділову ініціативу. Ваші таланти сьогодні оцінять як слід. Відмінний день для покупки машини та сучасної техніки.

Нагадаємо, Переможниця “Битви екстрасенсів” розповіла фінансовий гороскоп на 2019: для всіх знаків Зодіаку

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Астролог назвав трьох головних невдах Зодіаку: їх чекають непрості випробування в 2019 році

Також Знай.ua" писав про те, що Астрологи назвали знаки Зодіаку, які повернутися до своїх колишніх в 2019 році

[embed]https://www.youtube.com/watc