Канадський фотограф Джес Белл, який робить унікальні та динамічні знімки тварин, нещодавно провів цікавий експеримент. Для цього він попросив своїх друзів, які мають собак, взяти участь у його новій фотосесії.

Джес Белл обсипав тварин кольоровою пудрою та сфотографував їх під час гри. Про це пише видання Bored Panda.

Фото вийшли яскраві, оригінальні, динамічні та просто підірвали Інтернет.

"Ці божевільні кольори і динамічні завитки захоплюються камерою в реальному часі і місці. В результаті, кожне зображення є унікальним і підкреслює дивовижні відмінності між переміщенням собак різних порід і форм тіла. Порошок діє як ідеальний пристрій для підсилювання дії", - каже фотограф.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Джес каже, що йому було цікаво підбирати колір для кожного собаки, він брав до уваги індивідуальність та зовнішність тварин і вибрав відтінок, який на його думку був або досить контрастним, або максимально схожим на колір шерсті собаки.

"Ці фото показали мені як важко наші собаки можуть працювати заради нас. Хоча в нагороду вони отримують лише іграшку або сухе печиво. Фотографії "заморожують" ці долі секунди, дозволяючи нам оцінити, якими атлетами і друзями можуть бути наші домашні улюбленці", – каже фотограф.

За словами фотографа, та чиста радість, з якою собаки кидаються впіймати запущений господарем м'ячик, передається йому при зйомці і заставляє його серце співати.

Нагадаємо, фотограф з Фінляндії показав казкову сторону природи.

Як повідомляв портал Знай.ua, фотограф показав неймовірну ілюзію зі струменем води.

Також Знай.ua писав, у мережі показали зворушливі знімки чарівної дівчинки в оточенні чотирилапих друзів