Популярний астролог Павло Глоба назвав три знаки Зодіаку, яких за гороскопом на січень 2019 року чекають випробування і труднощі, про що повідомляє dailyhoro.ru.

Відкривають трійку "щасливчиків" люди, які народилися під знаком Близнюків. Їх чекає не найпростіший період в житті, протягом якого необхідно бути готовим до складних ситуацій прямо на початку року. Для цього знаку Зодіаку в січні зберігається ймовірність, що активізуються недоброзичливці, які будуть перешкоджати представникам цього знаку у всьому. Крім того, астролог підкреслив, що не варто давати порожніх обіцянок і порадив бути більш уважними.

Далі він розповів про Раків, зірки яких розташуються в дисонансі. Це не найкращим чином вплине на їх самопочуття, а також емоційний стан. Людей цього знаку Зодіаку будуть переслідувати проблеми, внаслідок чого їм необхідно буде намагатися самостійно справлятися з проблемами, постаратися взяти себе в руки. Глоба зазначив, що січень стане сприятливим часом для того, щоб закінчити раніше розпочаті справи, а також для переходу до нових цілей.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Стрільцям зірки підготували сприятливі зміни, однак астролог попередив, що січень буде сповнений негативних сюрпризів, які доставлять чимало неприємностей людям цього знаку. Він порекомендував не зриватися, контролювати свої емоції і уникати конфліктних ситуацій. Він уточнив, що в більшій мірі це стосується близьких людей і особистих відносин. На конфлікти можна йти тільки в крайніх ситуаціях, коли виходу немає.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що на Тижні моди в Парижі голландський модний будинок Viktor & Rolf показав незвичайну весняно-літню колекцію, у яку входять сукні з різними популярними слоганами. Автори модних видань, вважають, що це новий вірусний рівень.

Як повідомляв портал "Знай.uа": в інтернеті виклали незвичний ролик, який швидко став популярним. На ньому жінка запустила тапок у власну дочку з відстані близько п'ятдесяти метрів, однак, незважаючи на це, примудрилася поцілити їй прямо в голову.

Також "Знай.uа" писав, що в Австралії дельфін подружився з чорним псом – вони разом плескалися в річці Патавалонга.